Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Quickkladden sletter projektnumre i kladden

0
Hej E-conomic

Hvis jeg skal ændre en masse ens datoer i kladden fx. plejer jeg lige at hoppe ind i quickkladde og copy-paster datoerne ned. Problemet er bare at hvis nogle andre poster i kladden ligger bogført med projektnummer - så forsvinder projeknummeret og jeg skal til at lave dem alle sammen om. Dette er en gigantisk BUG hvis du spørger mig. I bør nok kigge på det hurtigst muligt. Hvis man ikke opdager det kører alle posterne direkte ind på kontoen udenom projektet.

Mvh
Andreas Borris
Keepers
i Forslag » Andet af (270 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Andreas

 

Tak for dit indlæg.

 

Hvis vi starter med lige at runde Kvikkladden, så er der her tale om et levn fra "gamle dage". Der er et såkaldt udviklingsstop i kvikkladden, hvilket betyder at vi ikke kommer til at arbejde med eller implementere noget i kvikkladden. 

 

Denne har aldrig været bygget til at håndtere, eksempelvis projekt. Derfor smider den naturligvis også projektnummeret, når en postering ryger en tur igennem kvikkladden. Eftersom vi ikke kommer til at ændre dette, vil jeg naturligvis præsentere dig for et endnu bedre alternativ. Superkladden denne kladde kan håndtere projekt og er hurtig både at oprette og redigere (en masse datoer) i. Ligeledes kan du få vist "Projekt" i selve linjen, så du er sikker på at du ikke misser en postering eller 2.

 

Så som udgangspunkt får vi ikke kvikkladden til at håndtere projekt, men Superkladden findes også allerede og håndterer det bedre end superkladden nogensinde ville komme til.

 

Lad mig høre dine tanker om ovenstående


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)