forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Quickkladden sletter projektnumre i kladden

0
Hej E-conomic

Hvis jeg skal ændre en masse ens datoer i kladden fx. plejer jeg lige at hoppe ind i quickkladde og copy-paster datoerne ned. Problemet er bare at hvis nogle andre poster i kladden ligger bogført med projektnummer - så forsvinder projeknummeret og jeg skal til at lave dem alle sammen om. Dette er en gigantisk BUG hvis du spørger mig. I bør nok kigge på det hurtigst muligt. Hvis man ikke opdager det kører alle posterne direkte ind på kontoen udenom projektet.

Mvh
Andreas Borris
Keepers
spurgt 9 Okt, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Keepers (270 points)
status opdateret 10 Okt, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Andreas

 

Tak for dit indlæg.

 

Hvis vi starter med lige at runde Kvikkladden, så er der her tale om et levn fra "gamle dage". Der er et såkaldt udviklingsstop i kvikkladden, hvilket betyder at vi ikke kommer til at arbejde med eller implementere noget i kvikkladden. 

 

Denne har aldrig været bygget til at håndtere, eksempelvis projekt. Derfor smider den naturligvis også projektnummeret, når en postering ryger en tur igennem kvikkladden. Eftersom vi ikke kommer til at ændre dette, vil jeg naturligvis præsentere dig for et endnu bedre alternativ. Superkladden denne kladde kan håndtere projekt og er hurtig både at oprette og redigere (en masse datoer) i. Ligeledes kan du få vist "Projekt" i selve linjen, så du er sikker på at du ikke misser en postering eller 2.

 

Så som udgangspunkt får vi ikke kvikkladden til at håndtere projekt, men Superkladden findes også allerede og håndterer det bedre end superkladden nogensinde ville komme til.

 

Lad mig høre dine tanker om ovenstående


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 10 Okt, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”