forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Poster/Saldo på kreditor i fremmed valuta

+1
Hjælp - igen!

Sættes visningen til den ønskede valuta, og vælger man alle poster, står både beløbskolonnen og saldoen i danske kroner, og yderst til højre angives valutaen!! Dvs. nøjagtig den samme visning, som der vises, når parameteret "Omregnet" er anvendt.

Hvis ikke det kan lade sig gøre at vise både postering og saldo i den ønskede valuta, så fjern muligheden for at vælge en fremmed valuta.

Vælger man kun at få vist de åbne posteringer, skifter billedet totalt. Nu vises både beløb og restbeløb korrekt i den valgte valuta, medens saldoen fortsat beregnes i DKK.

Det er da ikke til at leve med!
lukket med noten: Se andet indlæg: http://forum.e-conomic.dk/12552/leverandorkontokort
spurgt 9 Sep, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Erik Jensen (24,970 points)
lukket 5 Nov, 2014 af Heidi Christensen

1 Svar

Hej Erik

Tak for dit indlæg.

Jeg vil give ret i at den logik der anvendes på "Posteringer på konto" lige nu håndteres som "Omregnet" uagtet hvilken valuta der er valgt, hvilket altså betyder at valget af valuta udelukkende frasorterer de posteringer.

Måden det håndteres på i "Åbne posteringer" giver som du selv nævner mere mening når vi kigger på posteringer i anden faktura.

Så dette skal vi naturligvis have gjort noget ved, jeg tager forslaget med på vores næste prioriteringsmøde og vil herefter opdatere dette indlæg når der er konkrete nyheder i sagen.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 8 Okt, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”