Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Poster/Saldo på kreditor i fremmed valuta

+1
Hjælp - igen!

Sættes visningen til den ønskede valuta, og vælger man alle poster, står både beløbskolonnen og saldoen i danske kroner, og yderst til højre angives valutaen!! Dvs. nøjagtig den samme visning, som der vises, når parameteret "Omregnet" er anvendt.

Hvis ikke det kan lade sig gøre at vise både postering og saldo i den ønskede valuta, så fjern muligheden for at vælge en fremmed valuta.

Vælger man kun at få vist de åbne posteringer, skifter billedet totalt. Nu vises både beløb og restbeløb korrekt i den valgte valuta, medens saldoen fortsat beregnes i DKK.

Det er da ikke til at leve med!
lukket med noten: Se andet indlæg: http://forum.e-conomic.dk/12552/leverandorkontokort
i Forslag » Andet af (26.5k points)
lukket af

1 Svar

Hej Erik

Tak for dit indlæg.

Jeg vil give ret i at den logik der anvendes på "Posteringer på konto" lige nu håndteres som "Omregnet" uagtet hvilken valuta der er valgt, hvilket altså betyder at valget af valuta udelukkende frasorterer de posteringer.

Måden det håndteres på i "Åbne posteringer" giver som du selv nævner mere mening når vi kigger på posteringer i anden faktura.

Så dette skal vi naturligvis have gjort noget ved, jeg tager forslaget med på vores næste prioriteringsmøde og vil herefter opdatere dette indlæg når der er konkrete nyheder i sagen.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)