Informizely customer feedback surveys

Status på flere decimaler?

+2

Hej E-conomic

For snart et år siden snakkede vi med jer om fremtiden for e-conomic.dk og e-conomic i udlandet og vi fik jer til at overveje ideen om med tiden at lukke op for muligheden for at bruge 4 decimaler uden afrunding. Vi snakkede med jer i flere led af jeres organisation og endte med at snakke med en fra jeres ledelse, hvor i sagde at det er noget i ville arbejde hen imod. Dog skulle vi forvente at det ville tage 1-2 år før det blev gennemført (da 2 decimaler er hardcodet i jeres system). Det er nu ca 1 år siden vi havde denne snak. Hvad er status nu?

 

Som vi har forklaret lidt frem og tilbage så er multi decimal nødvendige især i udlandet hvor i også er begyndt at søge imod.

 

http://forum.e-conomic.dk/8817/ingen-afrunding-af-enhedspris

http://forum.e-conomic.dk/2451/3-decimaler-i-unit-price?show=2460#a2460

http://forum.e-conomic.dk/8173/afrundding-decimaler

 

Mvh

Rasmus Hansen

CFO

Badgeland.dk / Stickerland.dk / Magnetland.dk / Reklameland.dk

Badgeland.se / Stickerland.se / Magnetland.se / Reklamland.se

Badgeland.no / Stickerland.no / Magnetland.no

Badgeland.co.uk / Badgeland.com / Promotionland.co.uk

og mange andre domæner...

i Forslag » Andet af (2.0k points)
opdateret af

1 Svar

Hej Rasmus

Tak for dit indlæg, og din interesse i at forbedre det produkt vi tilbyder :)

Som det også er omtalt i de 3 øvrige forumindlæg du henviser til, så er dette noget vi nærmest efterhånden blankt afviser, fordi det som du selv formulerer det er hardcodet i vores system. Det ville altså medføre en kollosal ændring i systemet, kræve en enorm mængde udviklingsressourcer og umiddelbart "kun" resultere i et udbytte for et begrænset antal brugere.

Med ovenstående taget i betragtning, er jeg overbevist om at det fortsat ikke er noget vi har på tegnebrættet at implementere. Du nævner at I igennem flere led i vores organisation er blevet lovet at det er noget vi vil arbejde hen i mod. Dette er dog ikke noget jeg er bekendt med er sat i proces.

Derfor må status umiddelbart være at der desværre ikke er flere decimaler på vej, og at jeg som udgangspunkt vil kategorisere dette indlæg med endnu et "implementeres ikke".

Jeg er klar over at dette naturligvis ikke er det svar du håbede på, og jeg vil forhøre mig rundt om i organisationen, for at få lidt dybere indblik I om jeg skulle være fejlinformeret. I tilfælde af dette vil jeg naturligvis opdatere dette indlæg og ændre status på forslaget.

Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (35.0k points)