forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Status på flere decimaler?

+2

Hej E-conomic

For snart et år siden snakkede vi med jer om fremtiden for e-conomic.dk og e-conomic i udlandet og vi fik jer til at overveje ideen om med tiden at lukke op for muligheden for at bruge 4 decimaler uden afrunding. Vi snakkede med jer i flere led af jeres organisation og endte med at snakke med en fra jeres ledelse, hvor i sagde at det er noget i ville arbejde hen imod. Dog skulle vi forvente at det ville tage 1-2 år før det blev gennemført (da 2 decimaler er hardcodet i jeres system). Det er nu ca 1 år siden vi havde denne snak. Hvad er status nu?

 

Som vi har forklaret lidt frem og tilbage så er multi decimal nødvendige især i udlandet hvor i også er begyndt at søge imod.

 

http://forum.e-conomic.dk/8817/ingen-afrunding-af-enhedspris

http://forum.e-conomic.dk/2451/3-decimaler-i-unit-price?show=2460#a2460

http://forum.e-conomic.dk/8173/afrundding-decimaler

 

Mvh

Rasmus Hansen

CFO

Badgeland.dk / Stickerland.dk / Magnetland.dk / Reklameland.dk

Badgeland.se / Stickerland.se / Magnetland.se / Reklamland.se

Badgeland.no / Stickerland.no / Magnetland.no

Badgeland.co.uk / Badgeland.com / Promotionland.co.uk

og mange andre domæner...

spurgt 8 Sep, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Badgeland (1,970 points)
opdateret 3 Okt, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Rasmus

Tak for dit indlæg, og din interesse i at forbedre det produkt vi tilbyder :)

Som det også er omtalt i de 3 øvrige forumindlæg du henviser til, så er dette noget vi nærmest efterhånden blankt afviser, fordi det som du selv formulerer det er hardcodet i vores system. Det ville altså medføre en kollosal ændring i systemet, kræve en enorm mængde udviklingsressourcer og umiddelbart "kun" resultere i et udbytte for et begrænset antal brugere.

Med ovenstående taget i betragtning, er jeg overbevist om at det fortsat ikke er noget vi har på tegnebrættet at implementere. Du nævner at I igennem flere led i vores organisation er blevet lovet at det er noget vi vil arbejde hen i mod. Dette er dog ikke noget jeg er bekendt med er sat i proces.

Derfor må status umiddelbart være at der desværre ikke er flere decimaler på vej, og at jeg som udgangspunkt vil kategorisere dette indlæg med endnu et "implementeres ikke".

Jeg er klar over at dette naturligvis ikke er det svar du håbede på, og jeg vil forhøre mig rundt om i organisationen, for at få lidt dybere indblik I om jeg skulle være fejlinformeret. I tilfælde af dette vil jeg naturligvis opdatere dette indlæg og ændre status på forslaget.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 3 Okt, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”