Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogføring af FI indbetalinger - enkelt posteringer

+1
Hej

Da jeg bruger bankafstemningen, vil jeg gerne kunne auto-udligne FI indbetalingerne.

FI indbetalingerne overføres til kassekladen med ét beløb pr. dag på bankkontoen. For at bruge Auto afstemningen i bankafstemningen, ændre jeg MANUELT alle indbetalingerne i kassekladden til at blive indsat enkeltvis på bankkontoen, altså der bogføres på bankkontoen pr. indbetaling i stedet for et beløb pr. dag.

Når der overføres Betalinger til kassekladen bogføres disse enkeltvis

Kan jeg ikke også vælge at få FI indbetalingerne bogført enkeltvis?

TBeuro
i Forslag » Andet af (330 points)
gen-kategoriseret af 🔒

5 Svar

Hej,

At indlæsningen af FI-adviseringer opretter bank-siden som én samlet bankpostering pr. dag, skyldes, at det netop var sådan, vi så disse posteringer optræde på bankkontoudtogene - fx som "INDBETALINGSKORT [FIKreditorNr] [Dato]".

Sådan er det stadig - i hvert fald for mange - men dét er tilsyneladende ikke tilfældet for dig? Får du i stedet altid 1 postering på bankkontoudtoget pr. FI-indbetaling? For i givet fald kunne vi godt gøre det valgfrit ifm. indlæsningen af FI-adviseringerne, om man vil have 1 bank-post pr. dag (som nu), eller blot have banken som modkonto på hver enkelt indbetaling.

 

Mvh.

<p dir="ltr"><b>Christian Estrup</b></p> <p dir="ltr">Director, e-conomic Core</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" alt="image"></p>
Forslag af 🔒 (20.9k points)
Hej Christian
Hvordan går det med opgaven: Bogføring af FI indbetalinger Valgfri (enkelt posteringer/samlet)?
Det vil være rigtig dejligt at kunne vælge om FI-indbetalingerne kan bogføres enkeltvis eller samlet pr. dag.

Mon ikke der er andre, det også kan gavne?
Forslag af (330 points)
Har flere kunder der også får posteringerne enekeltvis på banken og dermed også ønsker dem importeret sådan i e-conomic

René Arpe It-konsulent
Forslag af (17.3k points)

Hej Tina

Dit forslag vil blive taget med videre til vores næste forum møde, så vil det blive vurderet og der vil blive kigget på hvordan dette eventuelt vil kunne blive implementeret i e-conomic.

Jeg vil opdatere indlægget herinde, når det har været oppe at vende på vores møde, som bliver afholdt inden for de næste to måneder.

Unskylder for den lange svartidsmiley

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)

Hej :)

Dette er meget gammelt indlæg og der sidenhen sket meget i e-conomic. Derfor skriver jeg lige for at følge op på, hvordan behovet er i dag.

Vi har i dag et modul, som vi kalder for AutoBank.

Dette modul gør det muligt at lave en bankforbindelse, som overfører alle ens bevægelser direkte fra banken til e-conomic. Her indgår de bevægelser fra FI-indbetalinger også i hver sin post.

Det er min umiddelbare opfattelse, at dette mere eller mindre kan erstatte importen via FI-adviseringer.

Som det er nu er det dog ikke muligt at læse det ud fra OCR-linjen, medmindre det står i beskedfeltet. Det er dog vi vil arbejde hen i mod på et tidspunkt. Det er derfor jeg vil mene at importen via FI-advisering stille og roligt mister sin betydning, da det andet i min verden er hurtigere, nemmere og giver bedre overblik over at afstemme sin bank.

Jeg skriver dette indlæg for gøre jer opmærksom på AutoBank og samtidigt høre om i har den samme overbevisning som mig omkring, at dette er den rigtige vej at gå?

Hvis i er uenige må i meget gerne sige til og forklare, hvorfor jeg er galt på den. Så vil jeg kigge på jeres svar. Ellers vil jeg afvise denne forespørgsel og arbejde hen i mod den har jeg har beskrevet :)

 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)