forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udligning af kreditorfaktura!

+2
Jeg skal til at udligne min kreditor, der har mere end 200 bilag. Jeg vælger samtlige kreditobilag 1-200 og skifter side og vælger herefter 56 bilag mere alle bilag dateret mdr. 06. Herefter vælger jeg betaling 18.07 på side 2 (201-400) og udligner.

 

Det kan man ikke!

 

Jeg forsøger nu at udligne de første 200 bilag (side 1), men da alle er negative og der ikke er nogen positive fåes følgende:

 

Det kan man ikke!

 

Ok! nu vil jeg bare have det udlignet, så jeg tænker at "automatisk udligning" må være løsningen, MEN..... hvad så med mine kreditnotaer i mdr. 07 og mdr. 08, de bliver jo også udlignet, og da jeg ikke har kontoudskrift fra mdr. 08, bliver det et rent helvede at skulle afstemme denne mdr. senere.....konklusion:

 

Det kan man ikke!

 

Når flueben afkrydses i feltet og man laver sideskift (leverandører, åbne poster) hvorfor husker den så ikke det afkrydsede? Hvis man kan vælge betalingsbetingelse lbd. mdr. 50 dage, må systemet være gearet til mere end 200 faktura.

 

Vil I lave en løsning, så vi alle kan udligne vores kreditorer, uanset størrelse?
spurgt 27 Aug, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Christian k. Jensen (2,650 points)
status opdateret 18 Dec, 2014 af Lauris Sørensen
Er dette forslag under behandling?

2 Svar

Hej Christian

Tak for dit indlæg.

Forslaget ér under behandling, ihvertfald nu :) Jeg vil gerne starte med at beklage den lange svartid, som er et resultat af at vi har været overbebyrdet på vores primære supportkanaler, hvorfor vi har været nødt til at nedprioritere vores responstid på forum. Dette er selvfølgelig ærgerligt og beklageligt, men man må jo prøve at tilpasse sig til arbejdsmængden bedst muligt.

Jeg kan sagtens se at udligningen bliver vanskelig når man har så mange posteringer på sin kreditor, jeg vil sige at du umiddelbart kan bruge automatisk udligning, og så sætte en pr. dato der gør at den går længere frem end f.eks. juli 2014.
Med dette sagt skal vi selvfølgelig have en løsning som er intuitiv og hensigtsmæssig (og mulig) at bruge, selvom man har 1000 eller 2000 posteringer på en kreditor. Så jeg vil tage dette forslag til overvejelse, hvorfra vi vil diskutere og eventuelt prioritere forslaget.

Jeg vil opdatere dette indlæg når der er konkrete nyheder til forslaget, og så vil jeg endnu engang beklage den lange responstid.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 18 Sep, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Forbedringsmuligheder ved afstemning af kreditor/debitor konti
Hej Christian

Så er der en opdatering på dette forslag, langt om længe.

Jeg havde dit forslag med på vores seneste prioriteringsmøde, her var der naturligvis forståelse for at det ikke er hensigtsmæssigt at udligningen ikke kan skifte sider.

Det er dog muligt at anvende den automatiske udligning til at cleare disse poster. Ganske simpelt ved at sætte "Pr. datoen" stille og roligt frem, således at du kan overskue de poster der ligger i en given periode og du ved at det er posterne i den givne periode der udlignes.

Ovenstående munder desværre ud I at vi ikke har planer om at gøre noget ved dette for nuværende.
Se gerne følgende indlæg for flere inputs/workarounds - http://forum.e-conomic.dk/13532.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 18 Dec, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”