forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Afmelding af bruger

0
Hej

Jeg er kommet til at afmelde en bruger som ikke skulle afmeldes. Brugeren står til at blive afmeldt 1/10. Hvordan kan jeg annulere dette, så brugeren ikke bliver slettet alligevel?

mvh
Charlotte
spurgt 6 Aug, 2011 i Spørgsmål » e-conomic generelt af CharlotteL (350 points)
status opdateret 16 Okt, 2012 af frederiknielsen

3 Svar

 
Bedste svar
@ Charlotte. Send en mail til info@e-conomic.dk med aftalenummer og bruger id så hjælper vi dig videre. Jeg kan ikke af din tekst her se denne nødvendige info.

@ Bodil. Klassisk ønske som vi just har implementeret vedr. varer og debitorer. Jeg tager det med i vores overvejelser om en finpudsning af projekt, som vi har på tapetet her i efteråret. Tør dog ikke sige noget om prioritering af dette i forhold til andet.

 

Kim Sneum Madsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 10 Aug, 2011 Spørgsmål af kimsneummadsen (24,020 points)
valgt som bedste svar 16 Okt, 2012 af frederiknielsen
Hej e-conomic,

Jeg kunne i den forbindelse godt tænke mig, at man kunne fjerne (eller skjule) bruger og medarbejdere (fra projektmodulet) fra listen, så man ikke har tidligere medarbejdere stående på disse lister til evig tid.

mange hilsner
Bodil Retbøll
ØkoMatch ApS

Med venlig hilsen Bodil Retbøll cand. merc. aud. (Indehaver) (mobil 22477172) Økomatch ApS www.okomatch.dk info@okomatch.dk
besvaret 9 Aug, 2011 Spørgsmål af Økomatch (2,890 points)
Tak
besvaret 19 Aug, 2011 Spørgsmål af CharlotteL (350 points)
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”