Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




ekstra fane under kunde

0

Hej e-conomic

Jeg vil høre om det er muligt, at man kan få lavet en fane under kunder, som man kan lave notater i f.eks hvis fakturaen skal sendes til en specifik person eller der er ting man skal være obs på ifm. oprettelse af faktura.

Så evt. idet du går ind på kunden og skal til at lave en faktura, så vil man blive mindet om at der er nogle ting man skal være obs på ifm. fakturering.

Bethina

lukket som en kopi af: Synliggøring af NOTER
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Betina

Dette er noget der har været oppe og vende et par gange før og vi har derfor valgt at gå videre med en funktion der vil synliggøre de noter man har oprettet på sine kunder, ved fakturering.

Jeg tillader mig derfor at lukke dette indlæg som en kopi af et andet indlæg så vi kan holde bedre styr på indlæg der vedr. dette og derfor får et bedre overblik over hvad der sker omkring dette. Du kan følge med i indlægget her: http://forum.e-conomic.dk/12809/synliggoring-af-noter

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)