Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Betalingsmodul

+2
Det sker flere gange at man afventer en kreditnota, måske ikke på hele beløbet, i den forbindelse mangler man et felt i betalingsmodulet hvor man kan afmærke/skrive en lille nota. Denne nota vil sikre at man husker at modregne kreditnotaen, før denne bliver tilsendt/bogført.

 

Jeg håber at I vil tage denne ide til Jer.
i Forslag » Andet af (2.7k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Christian

Tak for dit forslag - jeg vil lige være helt sikker på at jeg forstår hvad det nøjagtigt er du ønsker :)

Du opretter en leverandørbetaling på det fulde beløb af en faktura, men du ved at du senere kommer til at modtage en kreditnota på en del af fakturaen beløb. Betalingen ligger sig klar under Betalinger så du kan eksportere betalingen sammen med dine andre betalinger - her vil du så gerne have mulighed for at kunne "mærke" den pågældende betaling så den ikke bliver eksporteret, eller skal den eksporteres alligevel - der skal blot være en note på den?

Er der en grund til at det ikke fungere at notere det i tekstfeltet på posteringen?

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Hvis jeg kan efternoterer på tekstfeltet, er det helt ok herfra.

Vi får rigtig mange kreditorfaktura, og vi har som regel betalingstid lbd.mdr. 30 dage eller mere, efter at vi har godkendt/bogført fakturaen, sker det fra tid til anden at vi har indsigelser. Når man gør indsigelser overfor kreditor er faktureringshastigheden ikke lige så hurtig som når man modtager faktura, hvorfor man flere gange først modtager denne efter forfaldsdato af oprindelig faktura. Med 100 leverandører og 20-40 faktura om dagen er det umuligt at huske hvilke faktura der er anfægtet.

Så ideen om en afmærkning (bare et lille flueben e.l.), der gør opmærksom på at der er "noget" at tage højde for vil være genialt.

Vi har også haft kreditorer, der samtidig er debitorer, og har man rykket debitoren for penge op til flere gange, vil det jo være fuldstændigt vanvittigt hvis man kom til at betale samme juridiske person for en kreditorfaktura. Og udligning debitor/kreditor er et No-Go.

Jeg håber at dette giver en større forståelse!
Okay - så er jeg med på hvad det kunne bruges til.
Hvis der er tale om betalinger via bankoverførsel kunne man evt. skrive det i beskedfeltet, da dette kan redigeres på selve betalingen - det vil så dog ikke fremgå på selve posteringen.
Efter at have vendt det med et par kolleger så er vores tanke at dette er noget man også forholdsvis nemt ville kunne holde styr på ved i et Excel-ark eller lignende, ved at notere sig hvilke fakturaer man skal være opmærksomme på.
Så fuld anerkendelse af at det kunne være en god funktion i jeres tilfælde - vurderingen er dog at vi ikke rammer så bredt med denne funktion og at det ville kunne løses forholdsvis simpelt uden om et regnskabssystem.
Hvis der er andre der har en holdning til denne funktion, eller idéer til hvordan det kunne løses og evt. give endnu større funktionalitet - så skal man være meget velkommen til at give en kommentar med på vejen herinde.