Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Afdelingsfelt mangler

0

Min kunde anvender Afdeling, men det er ikke altid, at feltet dukker op, når der skal bogføres.

Og da man ikke kan gemme konteringen før afdelingen er angivet, er det forfra hver gang. For at aktivere feltet, skal jeg hver gang ind og "Redigere feltrækkefølgen", hvorefter det fungerer indtil næste gang. Sæt nu nogen til at teste Jeres system.

Se mit skærmbillede nedenfor. 

i Forslag » Andet af (26.5k points)

1 Svar

Hej Erik

Jeg vil lige være helt sikker på at jeg forstår dig korrekt: Når du har valgt en feltrækkefølge og klikker "Gem og anvend" til den. Så har den glemt denne feltrækkefølge næste gang du går ind på kunden og skal bogføre bilag?

Så lyder det nemlig til at den er sat op med en anden standard-feltrækkefølge i den pågældende kassekladde. Dette kan ændres ved at stå i billedet hvor du kan redigere din feltrækkefølge og derefter klikke oppe i højre hjørne på "Alle feltrækkefølger":

Så kan du nemlig sætte en specifik feltrækkefølge op og som standard bruge denne i den enkelte kassekladde.

Lad mig meget gerne vide hvis det ikke var noget i denne retning du havde i tankerne. 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Nu er det åbenbart sådan, at vi to ikke læser og forstår dansk på samme måde.
Jeg skriver: "Min kunde anvender Afdeling, men det er ikke altid, at feltet dukker op, når der skal bogføres."
Du læser:
"Når du har valgt en feltrækkefølge og klikker "Gem og anvend" til den. Så har den glemt denne feltrækkefølge næste gang du går ind på kunden og skal bogføre bilag?"
Oversættelse: Det pågældende firma har "Afdelinger" i sit abonnement, og det er dette felt, der ikke altid kommer frem på skærmen ved konteringen. Det kan også udledes af mit skærmprint, hvor feltet mangler, og advarslen "Vælg en afdeling for denne konto eller modkonto." fremgår.
Er det så svært at forstå/finde ud af?
Hej Erik
Grunden til at det var min første tanke var at det er den eneste måde hvorpå jeg selv kunne komme til at "miste" afdelingsfeltet. Dvs. at det du oplever enten skyldes opsætningen af feltrækkefølge, eller at det kun er noget der opleves lokalt.
Da jeg ud fra dit svar nu kan læse at det er noget lokalt der har indflydelse, så vil jeg tillade mig at spørge lidt ind til dette, så vi kan komme det nærmere.
Hvilken browser, samt version af browser benytter du?
Er det kun på denne ene kunde med afdeling at du oplever det?
Hvordan ser feltrækkefølgen ud?
Der blev kørt nogle opdateringer i tirsdags, hvilket i nogle tilfælde kan gøre at cookies og midlertidige internetfiler efterfølgende skal slettes for at man oplever programmet korrekt.
Jeg bruger normalt Chrome(Vers. 36.0.1985.125 m), og feltrækkefølgen fremgår af mit skærmprint.
Jeg har oplevet det et par gange før, så det kan ikke være denne uges opdateringer.
Og nej, jeg tror ikke, at det er den samme kunde.
Når/hvis det sker igen, sender jeg mine notater til Jer.
Hej Erik
Mange tak for svar.
Mht. feltrækkefølgen, så tænkte jeg mere på hvordan feltrækkefølgen står til at være sat op under Redigér feltrækkefølge, ligesom her: http://screencast.com/t/4R1hYv8ue
Så jeg kan se hvor Afdeling burde dukke op.
Afdelingsfeltet står sidst i feltrækkefølgen
Okay - mange tak for dine informationer omkring dette.
Jeg kan nok ikke lade være med også selv at prøve at se om jeg på en måde kan fremprovokere samme fejl - det er dog ikke lykkedes endnu, så hvis du oplever det igen og har yderligere informationer omkring arbejdsgangen eller bestemte forhold (f.eks. kun ved leverandørfakturaer eller andet du kan se går igen) så vil jeg være overordentlig interesseret i at høre nærmere så vi kan komme til bunds i hvorfor feltet mon forsvinder.