Overførsel af bankbetalinger til kassekladde

–1
Det ville være dejligt hvis man kunne vælge om bilagsnummer skal være det samme eller fortløbende, når man overfører eksporterede kreditorbetalinger, på samme måde som man kan i bankafstemningen.
i Forslag » Andet af (3.8k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Torben

Tak for dit indlæg og dit forslag.

 
På nuværende tidspunkt ligger den allerede posteringerne over med fortløbende bilagsnummer, hvilket i langt de fleste tilfælde giver ret god mening. Jeg antager at du ville ønske muligheden for at ligge betalingerne på samme bilagsnummer?
Disse eksporterede betalinger kommer jo som enkeltstående posteringer på banken, hvorfor jeg er af den overbevisning at langt de fleste kunder også vil have et unikt bilagsnummer til denne postering.

Så jeg føler at den nuværende løsning er super hensigtsmæssig for de fleste af vores brugere, jeg har dog ikke undersøgt noget datagrundlag for dette, og hvis tilslutningen til dette indlæg peger i en anden retning, har jeg muligvis taget fejl.

Men på nuværende tidspunkt føler jeg ikke at vores knappe udviklerressourcer ville være udnyttet bedst muligt ved at implementere en funktion i dette område at programmet.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)