forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overførsel af bankbetalinger til kassekladde

–1
Det ville være dejligt hvis man kunne vælge om bilagsnummer skal være det samme eller fortløbende, når man overfører eksporterede kreditorbetalinger, på samme måde som man kan i bankafstemningen.
spurgt 8 Jul, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Torben S. Bendixen (3,810 points)
status opdateret 11 Jul, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Torben

Tak for dit indlæg og dit forslag.

 
På nuværende tidspunkt ligger den allerede posteringerne over med fortløbende bilagsnummer, hvilket i langt de fleste tilfælde giver ret god mening. Jeg antager at du ville ønske muligheden for at ligge betalingerne på samme bilagsnummer?
Disse eksporterede betalinger kommer jo som enkeltstående posteringer på banken, hvorfor jeg er af den overbevisning at langt de fleste kunder også vil have et unikt bilagsnummer til denne postering.

Så jeg føler at den nuværende løsning er super hensigtsmæssig for de fleste af vores brugere, jeg har dog ikke undersøgt noget datagrundlag for dette, og hvis tilslutningen til dette indlæg peger i en anden retning, har jeg muligvis taget fejl.

Men på nuværende tidspunkt føler jeg ikke at vores knappe udviklerressourcer ville være udnyttet bedst muligt ved at implementere en funktion i dette område at programmet.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 11 Jul, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”