Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sideskift 10, 20 eller alle?

+1
Hvorfor er det lige at I har valgt disse intervaller?

Hvad med 100 eller 500 pr. side? Når jeg bladre kunder, varer eller lignende, så kan jeg sagtens overskue mere end 20, men når eneste alternativ er alle, så er det lidt overdrevet.
i Forslag » Andet af (570 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Indlæg slettet.  Ingen grund til gratis support denne vej.
Forslag af (2.2k points)
opdateret af

Hej Rito og Robert

Mange tak for dit indlæg, samt kommentar smiley
Hvor mange der skal vises er en designmæssig beslutning der er taget. Vælges der 10 eller 20 kan det ses på en side alt afhængig af skærmstørrelsen, vises der resterende op til 200 blive vist, dvs. har du over 200 så vil dette gå videre til næste side.

De fleste af vores kunder vælger den, der hedder "alle" da du her er sikker på, at alle kommer frem, at de så fordeles på flere sider er et spørgsmål om datamængden på siden og hvor meget overblik du får. 

Når dette er sagt, så er vi selvfølgelig opmærksomme på hvad der bliver efterspurgt og hvor stor efterspørgslen er på de enkelte forbedringer. Dette vil derfor ikke blive implementeret.

Jeg vil sige tak for dit forslag samt dit engagement her på forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)