forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fakturaer i fremmed valutaer i gammelt regnskabsår.

+1
Hej,

Jeg syntes det er meget omstændigt og ulogisk, at man skal ind og bogføre i et lukket regnskab, når der skal udlignes faktura i fremmed valuta dateret i gammelt regnskabsår. Jeg foreslår derfor, at man benytter betalingsdatoen, som dato for bogføring af kursdifferencer istedet for fakturadato, da kursdifferencen alligevel skal bogføres i det åbne regnskab og bestemt ikke høre hjemme i et lukket og afsluttet regnskab.

Venlig hilsen

Marlene Laursen

MagVenture A/S
spurgt 27 Maj, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af 442853 (130 points)
gen-kategoriseret 30 Maj, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Marlene

Tak for dit indlæg :)

Det er faktisk allerede således at e-conomic ligger kursdifferencen på betalingsdatoen og ikke fakturadatoen. Så hvis betalingen ligger i det nye regnskabsår, så er der ingen ko på isen.

Grunden til at vi stadig skal have åbnet regnskabsåret er blot for igen at "aktivere" de poster der ligger i regnskabsåret, således vi kan kigge på dagskursen for den/de pågældende fakturaer.

Hvis du har oplevet noget andet, vil jeg meget gerne høre fra dig inde i supporten. Enten på telefon 88 20 48 40 mellem 9-14 på alle hverdage, eller på chatten 9-18 (man-tor) 9-14 (fre)

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 30 Maj, 2014 Spørgsmål af Lauris Sørensen (34,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”