Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rekvisitionsnummer i abonnement

0
Hej

Jeg har brug for at kunne sætte rekvisitonsnummer på, når jeg opretter en abonnent.
Men jeg synes godt nok, at det ser ud som om det er refleks for jer, at skrive "Implementeres ikke", når det er ønsker til udvidelser af jeres Abonnements-del.

Jeg er så småt begyndt at se mig om efter en anden leverandør end E-conomics, for det holder ikke for mig, at I er så lidt imødekommende.

Mvh
Jakob
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (410 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Jakob

Tak for dit indlæg, jeg vil gerne starte med at tage fat i din aktuelle problemstilling. du ønsker at sætte rekvisitionsnummer på fakturaerne til en abbonent. På hver enkelt abbonent har vi et felt der hedder "Ekstra tekst til ordre/faktura" - kan dette felt anvendes til rekvisitionsnummeret?
Denne tekst bliver indsat som en varelinje på fakturaen og vil fremgå før de aktuelle varer/ydelser.

Jeg er rigtig ked af at du ikke føler vi er imødekommende, hvis du kigger her på forummet kan du kigge lidt på de indlæg der er tagget med "overvejes" og med "gennemført", så er det egentlig en stor del af kundeønsker der er blevet imødekommet, og stor del der er under overvejelse til videre arbejde.

Dette antal af indlæg syntes jeg bevidner om et ret stor imødekommenhed overfor vores kunder. Vi har altid ønsket at forbedre vores produkt, således at flest mulige kunder kan få den bedst mulige oplevelse med e-conomic, og det gør vi til stadighed.

Vi er dog også nødt til at opveje hvilke funktioner der vil påvirke hvilke kunder, således at vi kan bruge vores knappe ressourcer, der hvor de giver det største udbytte. I dette specifikke tilfælde er jeg af en klar overbevisning om at vi rammer en meget lav procentsats af vores kunder, og jeg må derfor se mig nødsaget til endnu en gang at sætte det kedelige "tag" på.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej Lauris

Det er muligt, hvis man ikke som jeg, bruger EAN-faktura, hvor hverken tommer linier, ekstratekst eller abonnementsperiode kommer med. Mine kunder forstår simpelthen ikke hvad det er, de bliver faktureret for, fordi der kommer så lidt info med, når det er EAN, som jeg, og andre brugere også har været inde på i andre indlæg.

Jeg har også udpeget en løsning, som I kan implementere - jeg håber, I snart finder tiden til det. Som udvikler, ved jeg også, at det er noget, I vil kunne lave på en times tid. Så knappe bør jeres ressourcer ikke være, at I ikke kan finde tiden til det.

Mvh
Jakob
Forslag af (410 points)
Jeg oplever det samme problem med offentlige kunder.