forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Rekvisitionsnummer i abonnement

0
Hej

Jeg har brug for at kunne sætte rekvisitonsnummer på, når jeg opretter en abonnent.
Men jeg synes godt nok, at det ser ud som om det er refleks for jer, at skrive "Implementeres ikke", når det er ønsker til udvidelser af jeres Abonnements-del.

Jeg er så småt begyndt at se mig om efter en anden leverandør end E-conomics, for det holder ikke for mig, at I er så lidt imødekommende.

Mvh
Jakob
spurgt 22 Maj, 2014 i Forslag » Abonnement af Apricore (410 points)
status opdateret 26 Maj, 2014 af Lauris Sørensen

2 Svar

Hej Jakob

Tak for dit indlæg, jeg vil gerne starte med at tage fat i din aktuelle problemstilling. du ønsker at sætte rekvisitionsnummer på fakturaerne til en abbonent. På hver enkelt abbonent har vi et felt der hedder "Ekstra tekst til ordre/faktura" - kan dette felt anvendes til rekvisitionsnummeret?
Denne tekst bliver indsat som en varelinje på fakturaen og vil fremgå før de aktuelle varer/ydelser.

Jeg er rigtig ked af at du ikke føler vi er imødekommende, hvis du kigger her på forummet kan du kigge lidt på de indlæg der er tagget med "overvejes" og med "gennemført", så er det egentlig en stor del af kundeønsker der er blevet imødekommet, og stor del der er under overvejelse til videre arbejde.

Dette antal af indlæg syntes jeg bevidner om et ret stor imødekommenhed overfor vores kunder. Vi har altid ønsket at forbedre vores produkt, således at flest mulige kunder kan få den bedst mulige oplevelse med e-conomic, og det gør vi til stadighed.

Vi er dog også nødt til at opveje hvilke funktioner der vil påvirke hvilke kunder, således at vi kan bruge vores knappe ressourcer, der hvor de giver det største udbytte. I dette specifikke tilfælde er jeg af en klar overbevisning om at vi rammer en meget lav procentsats af vores kunder, og jeg må derfor se mig nødsaget til endnu en gang at sætte det kedelige "tag" på.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 26 Maj, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)
Der mangler mulighed for rekv. nr. i særskilt felt på abonnementsfaktura
Hej Lauris

Det er muligt, hvis man ikke som jeg, bruger EAN-faktura, hvor hverken tommer linier, ekstratekst eller abonnementsperiode kommer med. Mine kunder forstår simpelthen ikke hvad det er, de bliver faktureret for, fordi der kommer så lidt info med, når det er EAN, som jeg, og andre brugere også har været inde på i andre indlæg.

Jeg har også udpeget en løsning, som I kan implementere - jeg håber, I snart finder tiden til det. Som udvikler, ved jeg også, at det er noget, I vil kunne lave på en times tid. Så knappe bør jeres ressourcer ikke være, at I ikke kan finde tiden til det.

Mvh
Jakob
besvaret 26 Maj, 2014 Forslag af Apricore (410 points)
Jeg oplever det samme problem med offentlige kunder.
overvejes× 132
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”