Skift af kontoplan

0
Hej

Jeg har en kunde der er kommet lidt skidt igang med e-conomic. Kunden har oprettet hvar konto særskilt, og mangler derfor en række konti, i forhold til det jeg kunne tænke mig, herudover er de ikke oprettet korrekt. Jeg kunne godt tænke mig at få kunden over på en standard kontoplan. Er der mulighed for at lave en konvertering af kontoplan, således at vi beholder historikken, men får en bedre kontoplan?

Med venlig hilsen Anders Bærentzen registreret revisor Din Revisor ApS dinrevisor.net ab@dinrevisor.net 50 50 34 60
i Spørgsmål » Andet af (5.6k points)

1 Svar

Hej Anders

Tak for dit spørgsmål.

Det er ikke muligt at vælge en standardopsætning når der er bogført posteringer på ens konti da der netop ikke er lavet en form for konvertering hvor man kan vælge hvilke konti der skal erstattes af hvilke, som er det jeg forstår du efterspørger.

Et par måder det kunne gøres på:

Man kan oprette en ny aftale og vælge den standardopsætning på som man gerne vil have. Eksportér posteringerne fra den nuværende aftale og rediger kontonumrene på posteringerne i Excel til at passe ind i standardopsætningen som man har valgt i den nye aftale. Importer posteringerne fra Excel-arket til den nye aftale.

Eller:

Tillad at kunne rette i kontonumre under Alle indstillinger --> Kategorier & Enheder --> Ændring af numre. Herefter ændre manuelt i kontonumre og -navne, og evt. tilføje de konti som man måtte mangle.

Så selvom det bliver omstændigt, så er det i hvert fald et par bud på hvordan det kan løses.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (17.7k points)