forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Skift af kontoplan

0
Hej

Jeg har en kunde der er kommet lidt skidt igang med e-conomic. Kunden har oprettet hvar konto særskilt, og mangler derfor en række konti, i forhold til det jeg kunne tænke mig, herudover er de ikke oprettet korrekt. Jeg kunne godt tænke mig at få kunden over på en standard kontoplan. Er der mulighed for at lave en konvertering af kontoplan, således at vi beholder historikken, men får en bedre kontoplan?

Med venlig hilsen Anders Bærentzen registreret revisor Din Revisor ApS dinrevisor.net ab@dinrevisor.net 50 50 34 60
spurgt 20 Maj, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Anders Bærentzen (5,640 points)

1 Svar

Hej Anders

Tak for dit spørgsmål.

Det er ikke muligt at vælge en standardopsætning når der er bogført posteringer på ens konti da der netop ikke er lavet en form for konvertering hvor man kan vælge hvilke konti der skal erstattes af hvilke, som er det jeg forstår du efterspørger.

Et par måder det kunne gøres på:

Man kan oprette en ny aftale og vælge den standardopsætning på som man gerne vil have. Eksportér posteringerne fra den nuværende aftale og rediger kontonumrene på posteringerne i Excel til at passe ind i standardopsætningen som man har valgt i den nye aftale. Importer posteringerne fra Excel-arket til den nye aftale.

Eller:

Tillad at kunne rette i kontonumre under Alle indstillinger --> Kategorier & Enheder --> Ændring af numre. Herefter ændre manuelt i kontonumre og -navne, og evt. tilføje de konti som man måtte mangle.

Så selvom det bliver omstændigt, så er det i hvert fald et par bud på hvordan det kan løses.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 22 Maj, 2014 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”