Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Konklusion!

+5
e-conomic forstår ikke de professionelle kunder, og de professionelle kunder forstår ikke e-conomic.

Hvem skal gi´ sig, eller skal vi resignere og finde noget andet?
i Forslag » Andet af (26.5k points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Kære Erik

Vi er nødt til at resignere - som du selv siger så er det 'e-conomic alene vide'.

Deres arrogance er i top-klasse - og de har ikke tænkt sig at lave om på noget som helst. De har skudt sig selv i forden ved at tvangsflytte brugerne - og vi er rigtig mange professionelle regnskabsfolk, der flår håret af i totter over det nye system - og vil ikke høre flere svar, hvor e-conomic synes vi bare skal skrive ind med forslag.

Programmet er ikke gennetestet før det røg på gaden - og det lider vi under. Jeg har endnu ikke fundet en anden løsning - men der går nok ikke så lang tid før en seriøs konkurrent kommer på banen - det bliver et stort arbejde at lægge alle kunder over på nyt system - men desværre nødvendigt. Kan ikke længere anbefale e-conomic til min kunder - ærgerligt.

 

Hlsen

Helle
Forslag af (900 points)

Hej Erik og Helle

 

Jeg kan ikke genkende billedet af, at der er 2 skarpt optrukne fronter og, at nogen må bøje sig for hinanden. Vi arbejder ud fra tanken om, at vi i dialog med alle vores kunder kan skabe det bedste produkt, og det er det vi til stadighed vil arbejde os hen imod.

 

Jeg kan ej heller genkende billedet af at vi ikke har forståelse for vores proffessionelle brugere, den indsats vi til stadighed gør for, at sikre vores administratorer de bedst mulige arbejdsbetingelser, og den imødekommendhed vi altid har i forhold til feedback, vidner i al fald om noget andet smiley.

 

Dermed ikke sagt, at alle vil være enige i de beslutninger der tages, det vil være utopi at tro på, at det kan lade sig gøre, men vi forsøger i videst muligt omfang at opsamle alle tilbagemeldinger, og ud fra det udvikle et produkt som flest muligt kan blive glade for.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)
Indledningsvist var jeg meget positiv overfor at der kom en ny e-conomic. Primært fordi forandring normalt går mod det bedre. Men da vi så fik mulighed for at tage produktet i brug måtte jeg ubetinget give mine skeptiske kolleger ret. Uanset jeres fortsatte anprisninger af jeres eget produkt er det en katastrofe for os professionelle brugere. Og dette er dybt beklageligt dels fordi I havde udviklet et virkeligt stærkt produkt som alle var begejstrede for, og dels fordi der p.t. ikke rigtig er nogle oplagte alternativer.

Vi administratorer har skaffet jer titusindvis af nye kunder og sikkert været jeres langt største fødekilde. Hen af vejen tror jeg I vil erfare at vi ikke bare brokker os for at brokke os. Alle jeres svar viser med al ønskelig tydelighed at I ikke tror på hvad vi skriver. Så egentlig en dybt kedelig historie for os alle. Jeg har været en meget positiv og begejstret e-conomic bruger og har betingelsesløst anbefalet produktet til enhver ny kunde. Men I har med et slag skabt os et dilemma så stort at man ikke ved om man skal grine eller græde.  

Nu kender jeg ikke fordelingen mellem professionelle og almindelige brugere, men umiddelbart ville jeg mene at der burde være basis for at lave noget specielt UI som tilgodeså administratorerne. Det vil selvfølgelig kræve ressourcer at udvikle og vedligeholde, men jeg tror det ud fra en rationel vurdering ville komme også jeres lønsomhed til gode på sigt.
Det lader til at Jeres kundekreds består af en bred vifte, hvornår kan vi forvente E-Conomic-PRO, programmet der tilgodeser bogholdere, regnskabsmedarbejdere, økonomer og revisorer?
Som jeg ser det så ønsker e-conomic ikke professionelle brugere eller virksomheder der vækster. E-economic's forretningsplan går udelukkende på at få så mange bitte små firmaer som muligt ind i folden som kunder. helst nogen som bruger e-conomic så lidt som overhovedet mulig.

At anbefale en hvilken som helst mindre firma der ønsker at vækste at benytte e-conomic er som at skyde kunden i foden. det bliver et stort problem for ham senere.

Jeg har inderligt fortrudt mit valg af e-conomic, jeg har alle mulige eksterne lappe løsninger der forsøger at løse nogle af de ufattelig mange mangler e-conimic har i forhold til alt andet på markedet. ja selv gode gamle PCPLUS fra engang i 80'er havde et lager modul der er e-conomic langt overlegen.
Hej Mogens & Christian

Først og fremmest synes jeg det er ærgerligt, at vores kunder kan ligge inde med en opfattelse af, at vi ikke tror på dem. Det er faktisk en af vores grundværdier, at vi altid tror på vores kunder.

Jeg håber derfor, at det måske kan bero på en misforståelse. Så kan man tale om, at der bestemt kan være uenighed i måden vores nye design er udformet, og hvordan man synes programmet skal være, men det betyder bestemt ikke, at vi ikke tror på vores brugere.

Vi vil bare meget gerne hive debatten over på, hvad det så er præcis, der skal rettes til for, at de brugere som oplever tilbageskridt i forhold til det nye layout igen kan føle at programmet udgør den samme værdi for dem. Herunder selvfølgelig måske en højere værdi, fordi man så vil kunne begynde at se nogle fordele også - jeg medgiver nemlig at de kan være svære at se, hvis man oplever opdateringen som et samlet tilbageskridt.

Jeg er selvklart ikke personlig enig i, at vores gamle model var bedre - tværtimod, men jeg tager til efterretning, at det er sådan nogle af vores kunder har det. Det var dog en nødvendighed af flere årsager at opdatere programmet, både ud fra et rent kodemæssigt synspunkt, men også fordi programmet pga. sin alder var ved at blive uddateret rent visuelt og brugerflademæssigt.

Derfor var det reelt ikke en mulighed at "lade det gamle være", om man så må sige. Dermed ikke sagt, at det nye så vil være perfekt fra starten af, vi har naturligvis gjort alt, hvad vi kan for at det som minimum er lige så godt som det gamle, men modtager til stadighed feedback og implementerer ændringer ud fra brugeres råd. Der findes allerede masser af "ny e-conomic" feedback her på forum som nu er en integreret og kodet del af programmet. Det kan jeg heldigvis ikke få til at stemme med opfattelsen af, at vi tror på, hvad vores kunder skriver.

Det er umiddelbart ikke en mulighed med et særligt UI til professionelle af flere årsager. En ting er som I selv nævner det rent ressourcemæssige i at skulle udvikle og teste en sådan løsning, men vi ønsker ikke, at have 2 eller flere systemer som sideløbende skal supporteres og vedligeholdes - det ligger simpelthen for langt væk fra tanken om e-conomic som et standardsystem. Vi har dog moduler rettet mod professionelle som fx vores Superkladde.

Jeg håber det giver lidt yderligere baggrund - om ikke andet :).

Med venlig hilsen
Peter Luthman
Hej adp

Tak for buddet på vores forretningsplan :), jeg kan dog ikke genkende den i den reelle. Vores mission har fra starten været at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at føre deres forretning, og det er det til stadighed.

I det har vi udarbejdet et standardsystem som kan meget, men langt fra alt - dette er vi 100 % klar over. Vi prioriterer og vil til stadighed prioritere at gøre programmet så brugbart og enkelt som muligt med den funktionalitet vi har frem for, at tilføje flere funktionaliteter for så i vores grundprogram at kunne udvide målgruppen opad. Når det så er sagt, så er det jo netop derfor vi har en liste af over 100 gennemtestede og godkendte Apps som bruger det API vi har stillet til rådighed. Det muliggør at den enkelte virksomheden efter sine egne behov - og ikke andres - kan udvide systemet i den retning der giver mening for dem. Vi ville aldrig kunne holde prisen så lav og programmet så enkelt og let at bruge, hvis vi blev ved med at udvide funktionaliteterne mod det mere avancerede.

I det ligger også implicit en erkendelse af, at på et tidspunkt i en vækstvirksomheds kurs mod stjernerne - så er vores program for lille - det er vi helt med på :). Jeg er dog ikke enig i, at det nødvendigvis sker så tidligt i processen som beskrevet.

Jeg beklager naturligvis du har fortrudt dit valg af vores program, det lyder ikke til at forventningsafstemningen har været så god som vi gerne vil have i dit tilfælde, og det vil jeg gerne undskylde. Vi vil ikke bare have kunder, vi vil have kunder som er glade for os og som anbefaler vores program - og som ikke mindst bruger det så meget som overhoved muligt. Jo højere værdi vores program har for den enkelte kunde, des mere lever vi op til vores mission for e-conomic.

Med venlig hilsen
Peter Luthman
api og min bare r....