api og min bare r....

+3
Hej Peter,

Tak for dit svar...

Du argumentere med at man sagtens kan vokse i e-conomic fordi i har over 100 godkendte apps der integrere via api'et.

Men kære Peter det er jo netop her vi har en af de store problemstillinger, for e-conomic vil jo ikke åbne api'et til hele systemet. Det betyder at alle de ting vi gerne vil ikke kan lade sig gøre. og prøv engang at kigge i de apps der findes mange er dem laver jo alle mulig mystiske krumspirng for at komme ud over jeres kæmpe mangler i jeres api.

E-conomic vil ikke selv tilbyde mere avancerede funktioner og man vil heller ikke give 3. part mulighed for at tilbyde det via api. Det er faktum.

tag nu foreksempel lagermodulet hvor jeg rigtig gerne vil have api adgang til hele systemet noget mange andre har efterlyst også. Her har melding været i over 3 år at i ikke vil udbygge api'et fordi i afventer en intern strategi beslutning om hvad i vil med lagermodulet.

Så kan man så beslutte sig for om ens firmas udvikling skal gå stå i 3-4-5-6 år indtil i beslutter jer hvis i nogesinde gør det eller om man skal skifte til noget andet. Jeg anbefaler alle at vælge noget andet end economic med mindre at man bare vil have en lille hobby deltidsvirksomhed med salg af et par produkter pr. uge. (jeres målgruppe)
relateret til et svar til: Konklusion!
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej igen abp

 

Tak for dit indlæg smiley

 

Når jeg argumenterer med vores 100 apps, så er det fordi de hver især opfylder nogle behov for et udsnit af vores kunder, som vores grundprogram ikke kan. Jeg lægger mig gerne ned og medgiver, at jeg på ingen måde kan vide om de så dækker alle de behov, man er utilfreds med ikke at kunne få opfyldt i en given situation som jeres. Tværtimod kan jeg konstatere, at det ikke er tilfældet.

 

Det virker dog som om det er mere specifikt rettet mod vores lagermodul at manglerne opstår for jer? Lageret er som du selv nævner lidt særligt i forhold til resten af programmet, da lageret ikke er åbent via vores API. Jeg kan forstå, at I tidligere har kommunikeret med os omkring mulighederne for udvikling på dette område, og at I har haft oplevelsen af at vi har forsøgt at holde jer hen - det vil jeg gerne uforbeholdent beklage. Når det så er sagt så er jeg selvsagt ikke enig, at det gælder hele vores system, at vi ikke giver mulighed for udvikling fra 3. part - her synes jeg endnu engang vores liste over Apps vidner om noget andet.

 

Lidt for sent vil jeg dog gerne give dig den helt ærlige status på, hvor lager og api-udvikling på området står lige nu:

 

Hvad angår helt generelt, så er vi i processen med at skifte system fra SOAP til REST API. Den ærlige melding er, at før det skifte er på plads så sker der 100% sikkert ikke en generel indlemmelse af lager i API. Tidshorisonten er umiddelbart som minimum resten af året til den proces, derefter vil indlemmelse af lager ske, hvis der er generel efterspørgsel på det, og vi vælger at prioritere vores resurser til det. Det altså ikke noget der hverken ligger i strategien, at vi VIL, eller som ligger i strategien, at vi IKKE VIL.

 

Er der indtil da et ønske om en specifik isoleret del af lageret lig f.eks. lokationer, som der er konsensus om vil forbedre brugernes samlede oplevelse og udnyttelse af lagerstyringen - så vil vi selvfølgelig overveje dette.
 

Jeg håber det giver dig en lidt klarere melding end du tidligere har fået, og sig endelig til, hvis vi skal tage en dialog over telefonen så vi kan finde frem til, hvad vi i relation til jeres virksomhed skal gøre herfra.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)