Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Håndtering af varer med serienummer

0
Halløj i skuret

 

Har netop oprettet mig til en 14 dages prøveperiode, og har rodet rund i hvordan varehånteringen fungerer.

Da e-conomic ikke umildbart synes specielt stregkode-venligt, er jeg interesseret i hvad andre gør.

 

Jeg skal bruge systemet til at holde styr på vores lager, som indeholder elektornik o.l. - Printere, PC'er, skærme, tonere/blæk, kabler, hardware mv.

I den forbindelse, vil jeg gerne have oprette mine lidt dyrere varer - f.eks. PC'er - med de unikke serienumre, men hvordan administrerer jeg det bedst muligt?

Jeg vil prøve at give et eksempel:

Jeg har 25 PC'er af samme slags og med samme varenummer. Dog er serienummeret unikt for hver enkelt PC. Når jeg så sælger en af PC'erne, vil jeg gerne have, at det er den med det pågælgende serienummer, der forsvinder fra mit lagersystem - uden manuelt at skulle til at taste en masse numre eller lignende.

-Er dette muligt, og evt. hvordan?

 

Håber i forstår hvad jeg mener og at det kan lade sig gøre - ellers må i endelig sige til.

-Pft. :-)

 

/Phillip Andersen
lukket
i Spørgsmål » Andet af (200 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Philip

Vi har lavet en app til e-conomic, der styrer serienumre samt tildeler den til fakturaen når du sælger dem.

Den nemmeste måde, at se den fungere på er ved at se følgende video:

http://itnvision.dk/ordreregistrering

I højre side er der en link til en video "app for serienumre styring"

app´en er udviklet i samarbejde med e-conomic og vil du høre mere så kontakt mig på telefon 7025 7600 eller send en mail php@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Spørgsmål af (18.2k points)
valgt som bedste svar af
Hej Phillip

Velkommen til e-conomic og tak for dit spørgsmål.
Du har ret, stregkoder kan kun anvendes i et meget begrænset omfang i e-conomic.

Det er desværre samme historie med serienumre, men det er naturligvis ikke første gang vi hører denne forespørgsel, så vi har hørt og set nogle alternative løsninger til dette.

Løsning 1: Hold serienumrene i Excel, jeg ved godt at "linket" mellem salget/regnskabsprogrammet og listen over serienumre ryger her, men det er før set som anvendt alternativ.

Løsning 2: Opret en vare pr. serienummer, dette er en overskuelig løsning hvis man snakker om 10-20 varer, men løber selvfølgelig relativt hurtigt ud af proportioner hvis det er ALLE ens varer der er serienumre på.

Løsning 3: Opret en kategori til dine pc'er, hvor man opretter serienummeret som en variant. På den måde skal der oprettes (i dette tilfælde) 25 "varianter", som hver repræsenterer ét serienummer.

Et opfølgende spørgsmål til løsning 3 er naturligvis: Hvordan holder jeg styr på hvilke serienumre der er solgt?
Vi har et Beholdningsmatrix som anvendes når man har med størrelser og varianter at gøre.
I dette beholdningsmatrix vil du så kunne se hvilke "varianter (serienumre)" der stadig er på lager.

Som ovenstående relativt indviklede forklaring hentyder, så har vi ikke nogen super let løsning til dette, men vi kan omgås det via de givne workarounds.

Jeg er meget nysgerrig på at høre dine tanker om følgende, så vend meget gerne tilbage.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)