Informizely customer feedback surveys

Ønske om at kunne trække en liste over en bestemt vare og hvem den er solgt til

0
Hej

Jeg er med på at jeg kan se hvor mange antal jeg har solgt af en bestemt vare. Men jeg kan ikke se på hvilke fakturaer varen er solgt (med mindre jeg klikker alle mine fakturaer igennem...). Der må være mange som har dette ønske/behov?

Mvh Hans Jakob, Logicmedia
lukket
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Hans Jakob

Det er ikke et ønske jeg er stødt på før men jeg er meget interesseret i at høre fra andre der måtte ønske dette.

Som alternativ kan det nævnes at du kan eksportere en Excel-fil fra Alle indstillinger --> Eksporter data --> Download lister enkeltvis --> Fakturalinjer.csv

Denne eksport vil give dig informationer omkring hvilke varelinjer der er at finde på hvilke fakturaer. Ydermere kan dette sammeholdes med eksport-filen Faktura.csv, hvor fakturanummer samt kundenavn og -nummer fremgår og du derved endda også kan se hvilken kunde der har modtaget den pågældene faktura med de pågældende varer.

Baseret på at det ikke er noget vi er stødt på før, samt der findes en måde hvorpå man kan få denne information, vil jeg sætte forslaget til implementeres-ikke, men skulle det ske at der er flere der giver udtryk for behovet for dette, så kan det selvfølgelig genovervejes.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)
valgt som bedste svar af
Hej Philip
Tak for svaret. Det er ikke som sådan en elegant løsning synes jeg, men mere en workaround. Det må bruges indtil i vælger at implementere en lettere løsning.
Prøv omsætningsstatistikken.
Forslag af (26.4k points)
Der synes jeg kun jeg kan se hvor mange varer (af en bestemt vare) jeg har solgt - jeg kan ikke se HVEM de er solgt til/på hvilke fakturaer de er solgt?