forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ønske om at kunne trække en liste over en bestemt vare og hvem den er solgt til

0
Hej

Jeg er med på at jeg kan se hvor mange antal jeg har solgt af en bestemt vare. Men jeg kan ikke se på hvilke fakturaer varen er solgt (med mindre jeg klikker alle mine fakturaer igennem...). Der må være mange som har dette ønske/behov?

Mvh Hans Jakob, Logicmedia
spurgt 6 Maj, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af hansjakob (150 points)
status opdateret 7 Maj, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Hans Jakob

Det er ikke et ønske jeg er stødt på før men jeg er meget interesseret i at høre fra andre der måtte ønske dette.

Som alternativ kan det nævnes at du kan eksportere en Excel-fil fra Alle indstillinger --> Eksporter data --> Download lister enkeltvis --> Fakturalinjer.csv

Denne eksport vil give dig informationer omkring hvilke varelinjer der er at finde på hvilke fakturaer. Ydermere kan dette sammeholdes med eksport-filen Faktura.csv, hvor fakturanummer samt kundenavn og -nummer fremgår og du derved endda også kan se hvilken kunde der har modtaget den pågældene faktura med de pågældende varer.

Baseret på at det ikke er noget vi er stødt på før, samt der findes en måde hvorpå man kan få denne information, vil jeg sætte forslaget til implementeres-ikke, men skulle det ske at der er flere der giver udtryk for behovet for dette, så kan det selvfølgelig genovervejes.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 7 Maj, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
valgt som bedste svar 12 Maj, 2014 af hansjakob
Hej Philip
Tak for svaret. Det er ikke som sådan en elegant løsning synes jeg, men mere en workaround. Det må bruges indtil i vælger at implementere en lettere løsning.
Prøv omsætningsstatistikken.
besvaret 6 Maj, 2014 Forslag af Erik Jensen (25,460 points)
Der synes jeg kun jeg kan se hvor mange varer (af en bestemt vare) jeg har solgt - jeg kan ikke se HVEM de er solgt til/på hvilke fakturaer de er solgt?
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”