Informizely customer feedback surveys

Medtag kladdeposteringer i rapporten Posteringer

0
Hej,

Vi har ofte brug for at kunne medtage kladdeposteringer i rapporten "Posteringer". Når en bruger søger efter en postering med denne rapport - f.eks. alle bilag på en afdeling eller konto - mangler kladdeposteringer. En række brugere har ikke adgang til at se, hvad der ligger i kladden, så de har ikke mulighed for at udsøge det ønskede, og resultatet af søgningen afhænger af, hvornår kladden bogføres.

Det er muligt at vælge "medtag kladdeposteringer" i hovedparten af de andre rapporter. Så vi ønsker dette tilføjet til Rapporten "Posteringer" også.

/Michael
i Forslag » Andet af (890 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Michael :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Rapporten posteringer, er målrettet til at finde allerede bogførte posteringer, derfor vil det ikke give mening at medtage kladdeposteringerne. Såfremt du skal søge på dine kladdeposteringer kan du benytte kontokort eller salodobalance hvor du vil kunne finde de ikke bogførte beløb.

Ellers for at se posteringen, ligger de jo stadig i din kassekladde hvor du vil kunne finde posteringen frem.

Grundet rapportens funktion, vil dette ikke være noget vi vil implementere i e-conomic.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)
Hej Frederik.

Den eksisterende rapport Posteringer er ganske rigtigt målrettet allerede bogførte posteringer. Holder man fast i dette mål, giver jeg dig ret i at det ikke giver mening at medtage kladdeposteringer.

Vores ønske, er at tilbyde den udvidede mulighed for at finde posteringer som allerede er bogført eller i kladden. Det var måske ikke helt klart, at det var pointen i vores ønske.

Såfremt man skal søge på (ikke-kladde) posteringer kan man jo også benytte kontokort eller saldobalance. Men I har valgt at tilbyde rapporten Posteringer med en række meget brugbare ekstra-funktioner, f.eks. søgning over flere regnskabsår og søgning på posteringens tekstfelt.

Så det ønske vi har, er få tilbudt præcis den samme ekstra-funktionalitet, som rapporten Postering tilbyder, men tilføjet fluebenet "Medtag kladdeposteringer".

Du angiver tre alternative løsninger:
1) at benytte kontokort. Rapporten Kontokort er begrænset til at begge datoer skal ligge inden for samme regnskabsår.
2) at benytte saldobalance. Rapporten Saldobalance er begrænset til at begge datoer skal ligge inden for samme regnskabsår.
3) at anvende Klassekladden. Som sagt har en række brugere ikke adgang til klassekladden.

Ikke brugbare alternativer for os desværre.

Glæder mig til at høre om min kommentar giver anledning til at fornyet overvejelse. Forslaget giver mening og vil være brugbart for os.
Hej Michael :)

Ja lige med hensyn til om der kommer medtag kladde posteringer i rapporten posteringer, må jeg desværre skuffe dig og sige det ikke bliver en mulighed.

Ja altså så det skyldes at dine poster tilbage i tidligere år ikke er blevet bogført endnu?

Angående søgningen, kan du godt gøre således, at du trækker kontokort fra hele perioden, medtager kladdeposteringer, og så kan du klikke på "ctrl + F" som er en genvejstast i din browser, der gør det muligt at søge på en posteringstekst.
Hej Frederik,

Tak endnu en gang for svar. Som sagt er rapporten Kontokort begrænset til at begge datoer skal ligge inden for samme regnskabsår.

Vores konkrete brug: Vi har en sag, som strækker sig over flere år. For det nærværende år er nogle af sagens bilag fortsat i klassekladden. Revisor beder med jævne mellemrum projektleder om oversigt over alle bilag vedr. speciel aktivitet på sagen. Projektleder anvender rapporten Posteringer til at udsøge disse bilag udfra posterings-teksten. Resultatet er alle bogførte bilag men ikke bilag i klassekladen. Projektlederen har ikke adgang til klassekladden, så han ved ikke om alle bilag er med. Han bliver nødt til at foretage en ekstra søgning på Kontokort for dette år og medtage Kladdeposteringer.

Vi forstår at posteringer kan findes ved at eksportere kontokort for flere år og søge i disse separat. Men med den argumentation var der vel slet ikke brug for rapporten Posteringer. Og det er svært at forstå for os, hvorfor Medtag Kladdeposteringer ikke kan tilbydes i rapporten Posteringer, når den tilbydes i de andre rapporter. I kunne jo anvende samme argumenter for disse rapporter.

Det vil være af værdi for os at kunne sætte fluebenet "Medtag kladdeposteringer".