forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ændringer til kassekladden mm.

+1
Hej.

Har lige to ønsker.

Er der ikke mulighed for, at der hvor kundenavn og aftalenr. står øverst, at man kunne tilføje kundenr. Det er lidt noget bøvl at skulle ud i administratordelen for at finde det, hvis man nu har glemt det.

Og en anden ting. Er det ikke muligt, at når kassekladden fylder mere end to sider, at der så også kunne komme sideskifts pile øverst og ikke kun nederst på kassekladden. Det er også lidt noget bøvl, at skulle scrolle helt ned i bunden for at skifte til næste side.
spurgt 8 Apr, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af ullabach (170 points)
status opdateret 9 Apr, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Ulla

Tak for dit forslag.

Mht. kundenummeret oppe i højre hjørne så ligger det ikke lige for at tilføje denne information. Jeg er meget interesseret i at høre hvor mange der helt specifikt godt kunne tænke sig denne information?

Mht. kassekladden så kan man lige nu klikke på PageDn på sit tastatur for at komme til næste side - så jeg ser hellere at vi prioritere andre forslag frem for dette. Jeg håber på forståelse i den beslutning :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 9 Apr, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”