Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændringer til kassekladden mm.

+1
Hej.

Har lige to ønsker.

Er der ikke mulighed for, at der hvor kundenavn og aftalenr. står øverst, at man kunne tilføje kundenr. Det er lidt noget bøvl at skulle ud i administratordelen for at finde det, hvis man nu har glemt det.

Og en anden ting. Er det ikke muligt, at når kassekladden fylder mere end to sider, at der så også kunne komme sideskifts pile øverst og ikke kun nederst på kassekladden. Det er også lidt noget bøvl, at skulle scrolle helt ned i bunden for at skifte til næste side.
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Ulla

Tak for dit forslag.

Mht. kundenummeret oppe i højre hjørne så ligger det ikke lige for at tilføje denne information. Jeg er meget interesseret i at høre hvor mange der helt specifikt godt kunne tænke sig denne information?

Mht. kassekladden så kan man lige nu klikke på PageDn på sit tastatur for at komme til næste side - så jeg ser hellere at vi prioritere andre forslag frem for dette. Jeg håber på forståelse i den beslutning :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)