Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Enheder på engelsk?

+1
Når nu jeres sproglag ellers fungerer så godt, så er det ærgeligt at man ikke kan oversætte enheder som f.eks. stk., par, sæt mv. Det skæmmer på en engelsk bestilling til en leverandør, at der står "stk." i stedet for "pcs."

Blot et forslag.
i Forslag » Andet af (490 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej critterdk

Mange tak for dit indlæg :)
Dit forslag har tidligere været oppe og vende herinde i vores forum, og jeg vil give dig ret i, at det ville være rigtig smart kunne sproglaget også bruges på enheder, for vil give dig fuldstændig ret i at det ikke er optimalt, at det står på dansk, når resten af fakturaen står på engelsk.

Du vil sagtens kunne oprette enhederne i det sprog du ønsker også påføre den varen under oprettelsen. Så muligheden for at have enheder i andet sprog vil være mulig, det vil dog ikke være noget der oprettes gennem sproglaget.

Jeg håber ovenstående kan få de korrekte enheder på din faktura :)

 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Det er en decideret skandale at man ikke vil internationalisere systemet - især fordi e-conomic opererer i så mange forskellige lande..