forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Enheder på engelsk?

+1
Når nu jeres sproglag ellers fungerer så godt, så er det ærgeligt at man ikke kan oversætte enheder som f.eks. stk., par, sæt mv. Det skæmmer på en engelsk bestilling til en leverandør, at der står "stk." i stedet for "pcs."

Blot et forslag.
spurgt 4 Apr, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af critterdk (490 points)
status opdateret 7 Apr, 2014 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej critterdk

Mange tak for dit indlæg :)
Dit forslag har tidligere været oppe og vende herinde i vores forum, og jeg vil give dig ret i, at det ville være rigtig smart kunne sproglaget også bruges på enheder, for vil give dig fuldstændig ret i at det ikke er optimalt, at det står på dansk, når resten af fakturaen står på engelsk.

Du vil sagtens kunne oprette enhederne i det sprog du ønsker også påføre den varen under oprettelsen. Så muligheden for at have enheder i andet sprog vil være mulig, det vil dog ikke være noget der oprettes gennem sproglaget.

Jeg håber ovenstående kan få de korrekte enheder på din faktura :)

 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 7 Apr, 2014 Forslag af Camilla Jesswein (29,860 points)
Det er en decideret skandale at man ikke vil internationalisere systemet - især fordi e-conomic opererer i så mange forskellige lande..
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”