Log til bankafstemning

+2
Så er den gal igen, igen.  Når jeg vælger "bankafstemning" går systemet i stå. Jeg sørger for at alle browserdata er slettet, prøver med en anden browser (som e-conomic anbefaler) og jeg er lige vidt. E-conomic er klar over problemet, og har flere gange oplyst, at fejlen ligger hos dem.......... , og at det måske er pga at vi har rigtig mange poster...... Alligevel skal jeg hele smøren igennem, når jeg ringer til supporten. Det er brandirriterende og tidsrøvende.... Når jeg ringer til supporten og oplyser, hvad der er problemet, og be'r dem om at rette henvendelse til teknikken, så det hurtigst muligt kan løses (når det nu er KENDT og har GENTAGET sig mange gange) er det frustrende at møde en i supporten, som nærmest sætter spørgsmålstegn ved, om det nu også kan passe, hvad jeg oplyser....... Er der flere derude, som har samme problem, og hvad vil e-conomic gøre for at det ikke skal blive ved med at gentage sig?

vh. Bodil
i Spørgsmål » Andet af (620 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Bodil,

Har du mulighed for at sende mig en mail med dit aftalenummer på info@e-conomic.dk att: Heidi så skal jeg kigge dybere i hvad problemet er, så vi kan få dette afhjulpet :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (18.9k points)
og som jeg har svaret pr. mail kan jeg IKKE vente til engang i næste uge med at kunne bankafstemme. Vi har hundredevis at banktransaktioner daglig, så det er et MUST at kunne afstemme dagligt......
Hej Bodil,

Vi har i hvert fald midlertidigt fået løst problemet, således du nu igen kan komme ind i bankafstemningen :)

Vi arbejder videre på en langsigtet løsning på problemet.
Har faktisk haft samme problem og fandt ud af det kørte meget bedre når jeg hoppede tilbage til det "gamle" E-conomic. Prøv eventuelt om det ikke også løser dit - ihvertfald indtil de blokerer for denne mulighed.
Spørgsmål af (390 points)
Tak for input - jeg kører faktisk stadig på det "gamle" og har også forsøgt, om problemet løste sig, hvis jeg skiftede til det "nye", men nej. vh
...... og i dag er den så gal igen.. Vil I sørge for det bliver løst hurtigst muligt.

vh Bodil
Spørgsmål af (620 points)