forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fjer alle "bekræf udskrift" og få et nemmere og ressource effektivt system

+1
Hver gang man vi udskrive så skal man bekræfte at man vi udskride. Det er en helt overflødig funktion al den stund, at man under alle omstændigheder aktivt skal udskrive den PDF fil som bliver genereret.

Systemet vil spar nogle ressourcer, og funktionen er også sikkerhedsmæssigt overflødigt al den stund det ikke kan genrere en registreringsfejl når man kun udskriver en rapport, faktura, følgeseddel pakkeseddel eller lignende!

Det samme gør sig i øvrigt gældende for alle de små bekededer som systemet giver tilbage på handlinger som man selv har valgt!

 

MVH

Jens Chr. Pedersen
spurgt 10 Mar, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Jens Chr. (860 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Lasse Bager

2 Svar

Hej Jens

Tusind tak for dit forslag.

Vi arbejder på at gøre tingene mere strømlinede uden at gå på kompromis med brugervenligheden, når det så er sagt skal det ikke være nogen hemmelighed at lige netop bekræft af print er en smule overkill smiley

Jeg tør ikke smide om mig med hvornår det sker, men helt klart er det noget som vi arbejder på at effektivisere.


Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Mar, 2014 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)

Hej Jens

Så har vi haft prioriteringsmøde og jeg blev sat dejligt på plads i min tankerække - jeg var helt forblændet af at det ingen mening gav at man skulle trykke ok - indtil det gik op for mig, at det intet havde med os at gøre. smiley

Den bekræftelse er browserens udskriftsindstillinger og giver dig mulighed for at vælge printer, papirkilde mv. og det er vi ikke herre over. Så det kan vi desværre ikke gøre noget ved.


Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 21 Mar, 2014 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”