forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Leverendører - skjul konti med 0

0
Det ville være super, hvis man under Regnskab --> Søgning og Lister --> Leverandører kunne trykke på en knap der kunne skjule konti med 0 - Det vil give et meget bedre overblik:)

Jeg ved godt at jeg kan trække en rapport med saldo på leverandører - men det er bare ofte under søgning og lister jeg tjekker op i det daglige..
spurgt 3 Mar, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Kristoffer (150 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Kristoffer

Tak for dit forslag.

Jeg er enig med dig i at det kunne være en rar funktion at have hvis man har brug for hurtigt at sortere sine leverandører fra med en 0-saldo.

Som du nævner findes der den mulighed at man kan gå ind under Rapporter og tage en kreditorsaldoliste hvori man kan sortere konti med 0-saldo fra.

Selvom jeg godt kan forstå dig i dit forslag, så vil jeg være ærlig og sige at der er ting som ligger mere lige for at vi får lavet før dette - så dette vil ikke være noget der bliver arbejdet på i nærmeste fremtid.

Men det kan tilføjes til den mulighed du nævner med Kreditorsaldolisten - at du han lave et hurtig link til kreditorsaldolisten så du kan få den på under din fane Regnskab og ikke behøver at skulle ind under Rapporter for at tage den. Dette gør du ved at gå ind under Alle Indstillinger --> Abonnement --> Brugere --> Hurtige links.

Man kan også under Leverandører sortere på Saldo ved at trykke på kolonneoverskriften Saldo for at få vist de leverandører som du skylder penge først.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 4 Mar, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”