Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leverendører - skjul konti med 0

0
Det ville være super, hvis man under Regnskab --> Søgning og Lister --> Leverandører kunne trykke på en knap der kunne skjule konti med 0 - Det vil give et meget bedre overblik:)

Jeg ved godt at jeg kan trække en rapport med saldo på leverandører - men det er bare ofte under søgning og lister jeg tjekker op i det daglige..
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Kristoffer

Tak for dit forslag.

Jeg er enig med dig i at det kunne være en rar funktion at have hvis man har brug for hurtigt at sortere sine leverandører fra med en 0-saldo.

Som du nævner findes der den mulighed at man kan gå ind under Rapporter og tage en kreditorsaldoliste hvori man kan sortere konti med 0-saldo fra.

Selvom jeg godt kan forstå dig i dit forslag, så vil jeg være ærlig og sige at der er ting som ligger mere lige for at vi får lavet før dette - så dette vil ikke være noget der bliver arbejdet på i nærmeste fremtid.

Men det kan tilføjes til den mulighed du nævner med Kreditorsaldolisten - at du han lave et hurtig link til kreditorsaldolisten så du kan få den på under din fane Regnskab og ikke behøver at skulle ind under Rapporter for at tage den. Dette gør du ved at gå ind under Alle Indstillinger --> Abonnement --> Brugere --> Hurtige links.

Man kan også under Leverandører sortere på Saldo ved at trykke på kolonneoverskriften Saldo for at få vist de leverandører som du skylder penge først.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)