forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Skift layout - men det valgte layout vises ikke?

0
Hejsa

Jeg er netop gået over til det NYE e-conomics og her vises det ikke, hvilket layout jeg har valgt.

Med funktionen "skift layout" kan jeg vælge layout - men da valgt layout ikke vises, kan jeg da hurtigt komme i tvivl om jeg har husket det - og valgt det rigtige!  Det valgte layout blev vist direkte på både tilbud, ordrer og fakturaer i gamle e-conomics, så det var hurtigt at tjekke! Kan I ikke fixe det i det nye?

mvh/HelleB
spurgt 24 Feb, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Helle B (1,640 points)
status opdateret 6 Mar, 2014 af Heidi Christensen

1 Svar

Hej Helle,

Jeg er med på, at man ikke kan se hvilket layout der er valgt på selve fakturaen i det nye design. En af de ting der er lagt vægt på i det nye design er en mindre forvirrende brugerflade, hvorfor nogle felter derfor er blevet "gemt væk".

Selve layoutet man har valgt på ens faktura, er et bagvedliggende valg, som man kan tage stilling til på et tidligere stadie - man kan vælge et specifikt layout på kunden eller et layout for en hel kundegruppe. I og med man allerede har taget stilling til valg af layout, vil de fleste ikke skulle ind og vælge et andet layout på selve fakturaen. Af denne grund er det ikke en ændring, som vil blive udviklet i det nye design.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 24 Feb, 2014 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)
Hej Heidi

Det var da et skuffende svar. Det, der gør et system flexibelt er da netop, at det ikke kun er brugbart for standard-lige-efter-bogen salg!

Jeg er NØDT til at bruge en separat skabelonsamling til tilbud. Når jeg så konverterer til faktura, er jeg NØDT til at skifte layoutet og i begge tilfælde er det altså rart, at det valgte layout ses direkte! Det er betryggende - ikke forvirrende!

But guess what! Da jeg oprettede nogle tilbud i dag, blev layout faktisk vist på linien i stedet for dummy texten "skift layout"!    HURRA HURRA HURRA og tak for det! Om det så også fungerer i faktura ved jeg ikke endnu...

Nu mangler jeg bare OGSÅ at kunne se EAN nummer under debitor - undskyld "kunde" på fakturaen, så jeg ikke skal bruge klik på at tjekke EAN nummeret!
Hej Helle,

Jep - det kom alligevel - så det er jo bare super godt for dig :) Hurraaaa :)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”