Skift layout - men det valgte layout vises ikke?

0
Hejsa

Jeg er netop gået over til det NYE e-conomics og her vises det ikke, hvilket layout jeg har valgt.

Med funktionen "skift layout" kan jeg vælge layout - men da valgt layout ikke vises, kan jeg da hurtigt komme i tvivl om jeg har husket det - og valgt det rigtige!  Det valgte layout blev vist direkte på både tilbud, ordrer og fakturaer i gamle e-conomics, så det var hurtigt at tjekke! Kan I ikke fixe det i det nye?

mvh/HelleB
i Forslag » Andet af (1.8k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Helle,

Jeg er med på, at man ikke kan se hvilket layout der er valgt på selve fakturaen i det nye design. En af de ting der er lagt vægt på i det nye design er en mindre forvirrende brugerflade, hvorfor nogle felter derfor er blevet "gemt væk".

Selve layoutet man har valgt på ens faktura, er et bagvedliggende valg, som man kan tage stilling til på et tidligere stadie - man kan vælge et specifikt layout på kunden eller et layout for en hel kundegruppe. I og med man allerede har taget stilling til valg af layout, vil de fleste ikke skulle ind og vælge et andet layout på selve fakturaen. Af denne grund er det ikke en ændring, som vil blive udviklet i det nye design.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej Heidi

Det var da et skuffende svar. Det, der gør et system flexibelt er da netop, at det ikke kun er brugbart for standard-lige-efter-bogen salg!

Jeg er NØDT til at bruge en separat skabelonsamling til tilbud. Når jeg så konverterer til faktura, er jeg NØDT til at skifte layoutet og i begge tilfælde er det altså rart, at det valgte layout ses direkte! Det er betryggende - ikke forvirrende!

But guess what! Da jeg oprettede nogle tilbud i dag, blev layout faktisk vist på linien i stedet for dummy texten "skift layout"!    HURRA HURRA HURRA og tak for det! Om det så også fungerer i faktura ved jeg ikke endnu...

Nu mangler jeg bare OGSÅ at kunne se EAN nummer under debitor - undskyld "kunde" på fakturaen, så jeg ikke skal bruge klik på at tjekke EAN nummeret!
Hej Helle,

Jep - det kom alligevel - så det er jo bare super godt for dig :) Hurraaaa :)