Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flere betalingsbetingelser

0
Hej

Jeg mangler muligheden for at have 2 betalingsbetingelser på mine leverandører. Vi har mange leverandører hvor vi kan opnå rabat f.eks. 10 dage - 4% eller 30 dage netto. Som jeg ser det nu kan systemet kun håndterer den ene eller den anden betalingsbetingelse. Hvis jeg af en eller anden grund ikke når at betale med rabat og derfor vil trække betalingen de 30 dage. Dette er jo umuligt at huske i hovedet med alle de leverandører vi arbejder med.

Kan dette lade sig gøre ?? Ellers vil jeg meget gerne have det med i jeres overvejelser til forbedringer af systemet.

Med venlig hilsen

Betina von Wildenradt

Brdr. Tygesen A/S

Tønder
i Forslag » Projektstyring af (310 points)
gen-kategoriseret af 🔒

1 Svar

Hej Betina :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Ja det er ikke noget man kan i e-conomic, og det er ikke noget vi vil forsøge udvikle, dette skyldes at e-conomic lagersystem er simpel lagerstyring. Ideen vil være god, men da der ikke er mange af vores kunder der vil benytte sig af en så detalieret styring af disse betalingsbetingelser, er det besluttet at det ikke er noget vi vil implementere i e-conomic, da det vil kræve mange udviklingesressourcer at få dette til at fungere optimalt.

 

Derfor vil det desværre stadig skulle gøres ved manuelt arbejde desværre.

<p>     <strong>Med venlig hilsen<br />     Frederik Ploug</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px;" /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (6.9k points)
Differentieret betalings betingelser