forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

problemer med import af fil fra bank

0
Hej,

Jeg har flere gange importeret fil fra banken (Diba Bank) - men nu vil det ikke lykkedes. Systemet  vil ikke accepterer at der ikke er en kolonne i den indlæste fil til bilagsnr. Jeg får en fejlmeddelelse: "Angiv en kolonne for bilagsnr.", men i den indlæste fil fra banken, er der ikke en kolonne med bilagsnr.  Hvad kan jeg gøre?

Hilsen

Nina
spurgt 2 Feb, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af ninand (140 points)
status opdateret 4 Feb, 2014 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Nina

Hvis du forsøger at indlæse denne som posteringer - så skal du sætte kolonnen med bilagsnummer til fast værdi og så skrive et tal her - så vil alle posteringer få samme bilagsnummer.

Alternativt så importerer du dem til bankafstemningen og overfører dem herfra til kassekladden - så vil du kunne sætte modkonto og bilagsnummer på fortløbende.

Håber det giver svar på dit spørgsmål

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 4 Feb, 2014 Spørgsmål af Lasse Bager (34,940 points)
Hej Nina. Har du fundet en løsning på dette? Måske kan i.b hjælpe, se evt. http://www.e-conomic.dk/apps/i-b her hos e-conomic eller på vores hjemmeside www.datakons.dk/ib
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”