Informizely customer feedback surveys

Bug i dataimport

0
Jeg har tidligere over for jeres support påpeget en bug i den nye e-conomic.

Når man laver en data import med en csv fil fra Excel: f.eks. budgettal eller bankafstemning, så får jeg hele tiden fejl på dato formatet. Jeg har prøvet at importere på forskellige browsere og forskellige styresystemer: Windows og Mac.

Jeg ved, jeg har fundet en work-around - men lige nu sidder jeg igen i suppedasen og skal bruge flere timer på at finde vejen igen.

Please: Se nu at få den fejl rettet :-) Det har altid virket super fint i den gamle version.

Med venlig hilsen

Henrik Wolfhagen
i Spørgsmål » Andet af (630 points)
gen-kategoriseret af

5 Svar

Hej Henrik,

De datoer, der afvises - hvordan er formatet på dem?

 

Mvh.

Christian Estrup

Director, e-conomic Core

 

image

Spørgsmål af (20.9k points)
Såvel i formelfelt som i ark: 31-10-2013

Henrik
Spørgsmål af (630 points)
Hm...

Nu er der ikke rigtig noget, der hedder "formelfelter" i CSV :-) Men hvis der i den resulterende CSV-fil eksplicit står "31-10-2013", skal den naturligvis acceptere det som en syntaktisk korrekt dato!

Det undrer mig en del, hvis den ikke gør dét - for tro mig: Med så mange importer, der køres om dagen, ville vores support blive lagt ned, hvis noget så elementært ikke virkede :-)

Anyway: Hvis du har en fil, som med dette datoformat ikke accepteres, må du meget gerne sende den til vores support - så er jeg sikker på, at vi nok skal finde en løsning!

 

God weekend!
Der er noget der hedder formelfelter i Excel. Og det felt kan vise en anden værdi end den, der faktisk vises i regnearket (f.eks. kan der i formelfeltet stå: 31/01/2013 og i regnearket er det formatteret som 31-01-2013).

Men jeg kan forstå, at du mener der er tale om en fejl 40, da andre ikke har rejst problemet - jeg optager en skærmfilm i morgen og sender til supporten.

God søndag.
Spørgsmål af (630 points)
Jeg troede, du mente formelfelter som i "beregningsfelter" - hvor man fx skriver "=2+3", og Excel så skriver 5. Her skal der i CSV-filen stå det faktiske resultat - her "5" - for at det kan virke ved import.

Dit eksempel er 'bare' formattering. Og importen accepterer - eller skal i hvert fald acceptere :-) - både skråstreg og bindestreg som adskiller, ligesom der er en vis fleksibilitet i forhold til rækkefølgen af dato, måned og år samt evt. foranstillede nuller.

Jeg skrev til gengæld intet om fejl 40 - beklager, hvis det kunne tolkes sådan :-)

Hvis du medsender den relevante CSV-fil sammen med filmen, er jeg sikker på, at vi nok skal komme til problemets kerne.

 

Også god søndag til dig!
Hej Henrik :)

 

Jeg besvare lige indlægget, da vi er nået frem til en løsning.

 

Der var ingen fejl i dato'erne ved indlæsning af filerne, grunden til filen ikke kunne importeres var grundet at der manglede at blive sat kolonner til i indlæsningsfilen.

 

Derfor betragtes dette indlæg som værende løst :)

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (6.9k points)
import fra excel dato fejl
Jeg erkender, at der alligevel var tale om en fejl 40 :-)

Pinligt - men sandt. Tak til Frederik for hjælp!

Henrik
Spørgsmål af (630 points)