forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tekst på rykker

0
Hej alle.

 

Jeg er ikke så god til det der med tilretning af skabelonerne.

 

Når jeg laver en rykker på en debitor er det første gang nemt nok at se at der står nogle fakturaer der ikke er betalt, og nedenunder står der henholdsvis renter og rykkergebyr.

 

Det jeg så har problemer med er, at når jeg så har fået betaling af fakturaen, men min debitor "vælger" ikke at betale renter og gebyrer, så har debitoren ikke nogen mulighed for at se hvor de tilskrevne renter og gebyrer kommer fra på næste rykker.

Så jeg ville meget gerne at man i teksten efter renter og rykkergebyrer står hvilken faktura de er tilknyttet, også selvom denne ikke er åben mere.

 

Håber at i forstår hvad jeg mener og at der er en der kan hjælpe mig.

 

Hilsen Birgitte
spurgt 15 Jan, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af BSN (360 points)
status opdateret 17 Jan, 2014 af Juliet.Dangaj

1 Svar

Hej Birgitte

Der er desværre ikke mulighed for at tilføje et fakturanummer til dine rykkergebyr. Dette skyldes et rykkergebyr kan henvise til flere fakturaer og derfor ikke til et enkelt nummer.

Der er dog et nummer til venstre for gebyret der henviser til det tidligere rykkernummer så kunderne kan referere til dette.

Med venlig hilsen

Juliet Dangaj

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Jan, 2014 Spørgsmål af Juliet.Dangaj (1,620 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”