Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tekst på rykker

0
Hej alle.

 

Jeg er ikke så god til det der med tilretning af skabelonerne.

 

Når jeg laver en rykker på en debitor er det første gang nemt nok at se at der står nogle fakturaer der ikke er betalt, og nedenunder står der henholdsvis renter og rykkergebyr.

 

Det jeg så har problemer med er, at når jeg så har fået betaling af fakturaen, men min debitor "vælger" ikke at betale renter og gebyrer, så har debitoren ikke nogen mulighed for at se hvor de tilskrevne renter og gebyrer kommer fra på næste rykker.

Så jeg ville meget gerne at man i teksten efter renter og rykkergebyrer står hvilken faktura de er tilknyttet, også selvom denne ikke er åben mere.

 

Håber at i forstår hvad jeg mener og at der er en der kan hjælpe mig.

 

Hilsen Birgitte
i Spørgsmål » Andet af (360 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Birgitte

Der er desværre ikke mulighed for at tilføje et fakturanummer til dine rykkergebyr. Dette skyldes et rykkergebyr kan henvise til flere fakturaer og derfor ikke til et enkelt nummer.

Der er dog et nummer til venstre for gebyret der henviser til det tidligere rykkernummer så kunderne kan referere til dette.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Juliet Dangaj</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (1.6k points)