forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Leveringsbetingelser skal kunne kodes på hver kunde

+1
Leveringsbetingelser skal kunne fastsættes på kunde nevu så de automatisk kommer på Tilbud og ordre.

Altså om kunden får frit leveret eller skal betale fragt, det er jo noget man aftaler med kunden på forhånd som en standart. Hvis man glemmer at føje det på tilbudet tror kunderne altid det er frit leveret:-)
spurgt 7 Jan, 2014 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Henrik Jochumsen (520 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Frederik Ploug

1 Svar

Hej Henrik :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Dette kan sagtens lade sig gøre allerede som e-conomic ser ud i dag, fremgangsproceduren her vil være, at du opretter en leveringsbetingelse på din kunde og notere betingelsen, du opretter dit leveringssted således. Når dette leveringssted så er oprettet, ligger du dette ind på din kunde. Dette gøres via faktura --> debitorkartoteket  og så redigeringsblyanten ud for din kunde.

 

Dernæst opretter du blot dine tilbud og ordre som normalt og så vil den oprette disse med dette leveringssted som så kommer med:) Det kan stadig ændres eller rettes vi referencer på enten ordren eller tilbudet.


Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

besvaret 10 Jan, 2014 Spørgsmål af Frederik Ploug (6,920 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”