Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vise dimensioner ved opslag under bogføring

0
Hej,

Når jeg bogfører i Superkladden bruger jeg ofte opslag over tidligere posteringer på en konto. Shift+Ctrl+T når jeg står på kontonavn.

Det ville her være rigtig rart at kunne se hvilke dimensioner der er bogført på.

Vh Allan
i Forslag » Andet af (240 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Allan

Tak for dit indlæg:)

 

Det er en fremragende ide, og er noget vi har skrevet os bag øret, at dette er en funktion der skal komme med tiden, hvornår kan jeg desværre ikke udtale mig om, da vores prioritetering pt ligger på vores nye design.  Men det er 100 % noget vi er opmærksomme på :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen<br />     Frederik Ploug</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px;" /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (6.9k points)
Hvad er det, der er fremragende ved dette forslag?

I det "gamle" e-conomic har det altid været muligt at se dimension/afdeling i finansposterne.

Så det er mere et spørgsmål om man hos e-conomic har fod på, hvad systemet kan i den gamle version, og så få det overført det til det nye. Sværere er det vel ikke?

Men det er bekymrende, at en supporter hos e-conomic ikke kender systemet til bunds.
Altså det fremragende ved dette forslag er, at det er noget der ikke er en mulighed endnu via vores tillægsmodul Superkladden, som jo faktisk er et produkt vi tilbyder gratis til vores kunder.

 

Det du taler om er bogførings- / regnskabsfanen, hvor vi udemærket har fod på hvad systemet kan i den gamle og nye version, hvor det naturligvis er implementeret i begge versioner, så nej sværere er det ikke :) Forslaget lyder jo netop på en funktion inde i vores gratis tillægsmodul superkladden og ikke generel e-conomic.

 

Vil da derfor mene jeg kender systemet til bunds Erik ;)