Informizely customer feedback surveys

Eksportering af betalinger- beskedfelt

0
Jeg eksportere betalinger fra e-conomic til min bank. I den forbindelse bliver jeg nød til at udfylde beskedfeltet, så mine levererandører ved at det er mig der betaler og hvilken faktura jeg betaler. Er det muligt, i lighed med de interne tekster, at lave en automatisk tekst i dette felt? Det vil spare en masse tid, og oplysningerne er allerede tilstede og bliver anvendt i den interne bogføring.
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jesper :)

 

Tak for dit indlæg.

 

Det er vurderet herinde fra, at når man bruger besked feltet, at dette typisk ændre sig fra gang til gang med hensyn til den besked der skrives til din leverandør. Vi har derfor besluttet at vi ikke udvikler det således at man kan notere et automatisk felt i beskedfeltet på din kreditor.

Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)
Hej Frederik

Er der så en anden mulighed for at påføre fakturanummer og navn i betalingsfilenleverandøren så leverandøren kan se hvem og hvad der betales?
Ja altså det kan gøres når posteringen oprettes under din kassekladde som værende af typen leverandørfaktura, hvor du så vælger betalingstypen til at være "bankoverførsel", her vil det så være muligt at indskrive din besked til dig leverandør angående hvem der betaler og hvad der skal betales :)
Jeg skriver troligt hver gang jeg laver en leverandørfaktura med bankoverførsel, hvilken faktura det dækker, men det kommer ikke med over i banken (Nykredit). Hvordan kan det gøres....?
Altså du skriver fakturanummer i besked feltet eller hvordan Glennie?

For det der står i besked, er nemlig det der kommer ind i banken, som værende "tekstfeltet"
Ja, jeg sidder hver eneste gang og skriver fakturanr...;-)
er der en løsning på det, for leverandørerne kan ikke finde ud af, hvilket fakturaer der kommer penge ind fra...
Det virker underligt, den skulle gerne hente dette over.

Kan jeg ikke bede dig hive fat i vores support på 88 20 48 40, således vi kan finde en løsning:)