Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Brug af Ipad

0

 

Hej

Jeg er lige startede med at bruge e-conomic her fra d 01-01-2014.  Og har sat ipad til som også virker

Men jeg vil gerne høre om det kan være rigtig at man ikke kan slå grupper fra, så det kun er Vare og fakturaer  man kan komme ind i. Skal bruge det til mine medarbejder så de kan oprette en ordre og sætte den til fakturering i marken på ipad. Vis dette ikke kan lade sig gøre er der nogle der kender en Apps som samarbejder med e-conomic. og som ikke koster flere 100 kr om måneden da vi er 7 medarbejder.

Håber der er nogle der kan hjælpe med mit problem.

Mvh Tonny Focus Portservice
 

 

i Spørgsmål » Andet af (140 points)

1 Svar

Hej Tonny,

Mener du via vores egen e-conomic app? Når man så går ind i varer, at man kan se varegrupperne her? Eller er det noget andet du mener?

Der er en anden gratis app til apple produkter som hedder MobileOffice; jeg ved ikke om denne kunne passe til dit behov.

Beklager det sene svar; jeg kan se, at dit indlæg har forputtet sig.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (18.9k points)