Overblik ved fakturering

+3
Hej og godt nytår.

vedrørende fakturering.

Når der oprettes en faktura, er det nødvendigt at de indtastede

fakturalinjer opdateres for hver ny linje, så der er oveblik over fakturaen hele tiden,  

så man ikke behøver at gå hele fakturaen efter, men kan tjekke under vejs

lige som i det gamle system.
i Forslag » Salg af (150 points)
lukket af
Hej Jan,
Jeg er helt enig - specielt ved indtastning af mange varelinier er det lige nu svært/besværligt at checke sig selv og danne sig et overblik.

1 Svar

Hej

Mange tak og i lige måde til dig.

Jeg kan sagtens se, at du ikke kan se de linjer du opretter i baggrunden. Vi vurderer, at det ikke er et større problem, end at du kan trykke Esc og derefter vil linjerne komme frem, som den gjorde tidliger, du kan så trykke på ny fakturalinje og oprette videre.

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hej Camilla,
Jeg er ikke enig i jeres vurdering. Specielt ved indtastning af flere eller mange faktura linier er det rart at kunne checke sig selv løbende og kunne danne sig et overblik. FX der skal tastes 30 varenumre i 3 farver. Som der så ofte sker så kan man lige tabe tråden og blive i tvivl om hvor man er nået til, om den rigtige rabatsats blev indtastet osv osv.  Der ud over vil jeg lige bemærke at når man trykker ESC på en mac så formindsker du også det aktive arbejdsvindue. Til slut bemærker jeg lige at i ikke har draget den samme konklusion når det kommer til bogføringsmodulet for her er der implementeret en "indtastnings oversigt" i venstre side af interface vinduet når der skal indtastes bilag. Generel ros til jer men her har i altså forringet produktet.
Lav det venligst om, så man kan følge med i fakturering
Hej Lars

Jeg vil give dig helt ret i, at det er vigtigt at danne sig overblik under fakturering. Som du kan se af Legoland's kommentar, så er dit forslag blevet taget op igen, og vi er i fuld gang med at gøre det meget bedre. :)

Jeg vil derfor sammenkoble dit indlæg, med det andet, så kan du følge udviklingen der.

Mange tak for dit forslag og håber, at det nye vil bevare det gode e-conomic :)