Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Papirkurv ønskes

+1

Jeg foreslår at man skal kunne genskabe en slettet igangværende faktura. Papirkurvs funktion evt.

 

Igangværende faktura anvender vi og mange af vores kunder. Vi har eksempelvis lavet integration for en kunde hvor de har igangværende faktura en måned ad gangen. Dvs. rigtig mange igangværende faktura. Der er ganske vist en advarsel på sletningen men det er ikke nok efter min mening. Man kan stadig sætte et hak (vælg alle) og slette alle med en bekræftelse. Eller skulle vælge flere og måske vælger man en forkert.  Med andre ord - alle de samme grunde som i andre løsninger. Stifinder har en bekræft slet og en papirkurv. Her er det endnu mere vigtigt.

 

Vi havde et tilfælde hvor en kunde havde 120 faktura igangværende .. derefter kørte de også en abonnements kørsel der genererede 50 igangværende faktura. Den skulle som skulle køres om men inden markerede lige med 1 hak alle igangværende og slettede både de genererede og de 120 ...

vh.
Jesper
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Jesper

Tak for dit indlæg.

Jeg kan sagtens forstå at det er frustrerende at komme til at slette en masse fakturaer som ikke skulle være slettet. Men det du forslår er blot et ekstra skridt i at skulle slette sine fakturaer.

Desuden kan man vel ligeså godt komme til at rydde hele sin papirkurv som man ville kunne komme til at rydde sine igangværende fakturaer, også står man igen i samme situation.

Når man ved man arbejder med en funktion der kan slette alt hvad man har i sin kladde ville jeg nok personligt i hvert fald, lige kontrollere alt var som det skulle være en ekstra gang før jeg slettede.

Du kan evt. se på Igangværende fakturaer som en papirkurv, og der skal ikke slettes noget før man er sikker på at det skal helt væk.

Jeg ser det derfor ikke som et sted vi vil bruge vores ressourcer og jeg sætter derfor dette forslag til implementeres ikke. Men det skal selvfølgelig ikke afholde andre fra at komme med deres kommentarer til en sådan funktion. :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Hej Philip,

Tak for dit svar. Papirkurvsmetoden er en bredt anvendt metode til at adskille slettet og ikke slettet indhold. Det giver en mulighed for at opdage en fejl senere og rette op på denne. Princippet hjælper længere end blot "et klik ekstra så har man tømt kurven" idet man ikke behøver at tømme pairkurven overhovedet. Hertil kan der tilføjes automatisk udløb osv.

Jeg har svært ved at forestille mig at netop her vil den ikke kunne tilføje en væsentligt forbedring til data sikkerhed da det med så stor success er tilføjet så mange andre steder. Jeg vil da derfor anbefale dig/jer at kigge en ekstra gang på dette.

Efter min mening burde papirkurven fungerer i hele economic (kassekladde ...) og ikke bare på igangværende faktura.
 

vh.
Jesper
Forslag af (170 points)