Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vinge betalte fakturaer af

0
Hej, da vores revisor laver vores bogføring 1 gang i kvartalet, hvor vi så i vores tidligere økonomisystem lavede afstemninger af indbetalte fakturaer. Det gjorde vi ved at vi kunne vinge en faktura af som betalt uden at skulle ind over med kassekladder osv.

Kunne en lignende funktion ikke lade sig gøre med et simpelt felt inde under salg/fakturering/arkiv i venstre side, kunne der så være et felt der hed betalt og der kunne vi så sætte et flueben, hvorfra vi kunne følge med i hvad der er af udeståender osv.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒
Hej sbr.

Vi har en Business Intelleigence app til e-conomic - her kan vi lave en funktion, hvor man får en oversigt over de fakturaer, der ikke er betalt.

Når de så betales kan du sætte et flyeben for betalt.

Dagen efter får du listen vist igen med de fakturaer, der er dannet siden sidst.

Når så din bogholder så kommer kan hun udligne fakturaerne og på oversigten skal du så vinge af med et flyeben de fakturaer som skal vises på listen igen efter din bogholder har udlignet/bogført betalingerne.

Har du lyst til det så skriv til mig php@itnvision.dk eller ring på 7025 7600.

1 Svar

Hej - og tak for dit indlæg.

Der er flere ting i dette der lige skal gennemtænkes inden en sådan funktionaltitet skulle laves.

For det første skal det være noget der kan skaleres til nytte for flere kunder. Dette hænger sammen med at vi selvfølgelig har nogle knappe ressourcer som vi gerne vil benytte til de mest nødvendige ting først.

Det er mig bekendt ikke et forslag vi har stødt på før og  det er ikke et sted vi vil ligge vores ressourcer som det ser ud nu.

Derfor sætter jeg dette forslag som implementeres ikke, men det skal selvfølgelig ikke afholde andre fra at stemme forslaget op og kommentere på dette. :)

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)