Småforbedringer nye e-conomic

+1

Jeg anvender det nye e-conomic med stor fornøjelse. Der er dog fortsat en række forbedringer, der vil lette vores dagligdag med bogføringen. Overvej derfor venligst nedenstående forslag:

Daglig bogføring

Ved valg af bilagstype og ved valg af betalingsform – gør det mere smart – hvis du trykker L får du flere valgmuligheder. Gør valgmulighederne unikke – gerne med et tal.

Daglig bogføring

Hvis du bogfører på et projekt, mangler der muligheden for at oprette nyt projekt med et smart link. Så undgår man at skulle åbne et nyt browservindue.

Daglig bogføring:

Når man ønsker at skifte fra forud valgt debet eller kredit bør det være nok at taste enten d eller k og så tabulere sig videre. Står den til kredit og man taster d – så er defaultvalget fortsat kredit. Det giver let anledning til fejl.

Med venlig hilsen

Henrik Wolfhagen

i Forslag » Andet af (630 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Henrik

Jeg er glad for at høre du er glad for det nye program, det er dejligt at høre :)

Jeg har delt mine svar op på samme måde, som du har anført dem.

1. I forhold til dit ønske om unik valmuligheder, vil der i det næste release, der forhåbentlig udkommer i morgen, være muligt at søge bilagstypen frem med tal. Betalingstypen kan sættes op direkte på leverandøren eller kunden, og den vil derfor blive valgt ved posteringen.

2. Hvad angår denne er det en bevidst beslutning at forbeholde oprettelsen af projekter til KUN at ske på projektfanen. For at undgå væsentlige fejl i oprettelsen som kan få store finansielle konsekvenser.

3. Det er en lidt uheldig sammentræf, at der er et d i kredit når du skifter fra debet til kredit, du kan derfor få det rigtige frem hvis du trykker k ved kredit og b i debet.

Jeg håber ovenstående giver dig de sidste løsninger til, at e-conomic fortsat vil være en fornøjelse at bruge :)

Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)