Debitoroplysninger

0
Savner felt til indlæsning af P-nummer på debitor og kreditor. Denne oplysning er ved at være mere/lige så vigtig som CVR-nummer for at identificere afdelinger af virksomheder.

Det må være en "smal" sag at lægge et ekstra felt på databasen.
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Saunte

Tak for dit forslag og interesse i at gøre e-conomic endnu bedre. :)

Det er rigtigt, at du ikke kan sætte et ekstra nummer ind på din debitor. Der skal man bruge debitorgrupper eller numre til at få delt sine debitorer ind. Så vidt jeg kan forstå, er et P nummer en måde at identificere den enkelte produktionsenhed (afdeling), som er knyttet til et cvr nummer. Hvis P nummeret derfor skulle være til brug for eksempelvis, hvor arbejdet er udført, så har man mulighed for at tilføje leveringssteder, og trække rapport fordelt på disse steder. Herudover, hvis det er vedr. omkring afdelinger eller personer som skal modtage selve fakturaen, kan man altid tilføje kontaktpersoner, som så kommer med på fakturaen.

Generelt med ekstra felter og lignende kan det godt være det virker som en "smal" sag at tilføje dette, men det kræver udvikler resurser, kvalitetssikring, og test af at det ikke driller nogle andre ting i programmet.

På baggrund af ovenstående må jeg derfor desværre meddele, at det ikke er noget der på nuværende tidspunkt vil blive implementeret i e-conomic.

Endnu en gang mange tak for dit forslag, og du er altid velkommen til at vende tilbage med nye forslag, kommentarer eller lignende.

Rigtig godt nytår. :)

 

Med venlig hilsen

Christian Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.2k points)

Hej,

Tak for tilbagemeldingen.
 
Til din orientering kan jeg fortælle dig at P-nummeret idag er en officiel og unik stamoplysning på enhver forretningsenhed på niveau med cvr-nummeret.
 
Syntes det var noget I bør overveje igen.
 
Hilsen,
Michael